Bitdefender lansează azi generația nouă de produse de securitate IT – Antivirus 2015, Internet Security 2015 și Total Security 2015 – iar cu ocazia aceasta are pentru voi un concurs special în care se vor putea câștiga licențe antivirus, dar și o tabletă Samsung Galaxy Tab 4. Detalii la finalul acestui articol.
Bitdefender Antivirus are o tehnologie nouă de protecție – OneClick Security – iar oficialii companiei au făcut publice pentru prima oară o serie de cifre actualizate privind compania.

bitdefender romania

Despre generația 2015

Bitdefender se pregătește de aniverarea a 15 ani de luptă cu virușii, deși tehnologia de securitate datează dinaintea brandului, de pe vremea când era doar un proiect al Softwin, apoi AVX (Antivirus Expert), apoi Bitdefender. Se pare că redenumirea a fost binevenită, pentru că succesul Bitdefender a fost aproape instant, iar creșterea produsului a fost constantă. Acum au anunțat oficial că au 500 de milioane de utilizatori în toată lumea. Mai mult, alte 3 din 5 soluții antivirus din topul mondial utilizează tehnologia Bitdefender. Mai merită notat faptul că este un brand 100% românesc și că au decis să păstreze sediul central și laboratoarele de cercetare în România.

Istoria produsului este remarcabilă, în anul 2000 au fost primii care au intuit că un antivirus trebuie să se actualizeze singur atunci când se descoperă o amenințare importantă, apoi au fost primii care ofereau un firewall, iar apoi au concurat la egal cu corporații mult mai mari și mai bine finanțate. Au lansat propria soluție anti-malware, tehnologie anti-spam, B_Have care detectează amenințările rulând aplicațiile într-un mediu securizat. În utltimii ani Bitdefender este în topul soluțiilor antivirus, de cele mai multe ori peste competiție. Generația 2014 a adus pe piață Bitdefender Photon, tehnologie de detecție și mai rapidă și mai puțin intruzivă. Au luat locul unu la detecție și de asemenea locul unu la cel mai redus impact asupra sistemului protejat.

bitdefender2015

Generația 2015 aduce Oneclick Security – instalare și protecție la un click distanță. Tehnologia promite o acuratețe mai mare în detectarea virușilor și o viteză de acțiune și mai mare. Tehnologia Autopilot le permite utilizatorilor să “instaleze și să uite” că au antivirus. Aplicația știe ce are de făcut și nu te va bate la cap cu o mulțime de avertizări. Are de asemenea profile inteligente: pentru muncă, pentru acasă, pentru jocuri sau filme și așa mai departe. Detectează automat unde ești și ce faci și adaptează setările pentur un impact minim asupra computerului.

Bitdefender Total Security 2015  include o tehnologie nouă Oneclick Optimizer, care permite curățarea și îmbunătățirea performanțelor computerului. Analizează și optimizează hard-discul, partea de Registry, precum și zonele care conțin informații sensibile pentru utilizator (Privacy). Îmbunătățește secvența de start-up a computerului, eliminând aplicațiile problemă. Include de asemenea tehnologia premiată Safepay pentru toate conturile de plăți online.

Aș mai menționa o funcție care este inclusă în generația 2015 – cea de backup online securizat pentru fișierele media – muzica, filmele și pozele sunt protejate oricând.

Samsun-Galaxy-Tab-4-10.1-2a

 

Concurs

În perioada 4 – 8 agust 2014 toți cei care comentează aici despre soluțiile Bitdefender și cei care comentează pe Facebook despre Bitdefender intră în tragerea la sorți pentru 10 licențe Bitdefender Total Security 2015 valabile pentru un an.

Cei zece câștigători vor intra în cursa pentru o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 (foto) împreună cu câștigătorii de pe alte bloguri implicate în această campanie.

Deci, ce părere aveți despre Bitdefender? Ați folosit sau folosiți antivirusul? Ce v-ați dori de la el? Răspundeți într-un comentariu și aveți șanse să câștigați un premiu.

Tragerea la sorți pentru licențe va fi vineri, 08.08.2014 la ora 16.00. Câștigătorii vor afla de la Bitdefender cine a câștigat tableta.