Am testat căștile de gaming Genesis Radon 610.  Sunt comode, au sunet bun, un preț excelent. Pe scurt: nu prea ai ce să le reproșezi.


Genesis Radon 610

Pro și contra Genesis Radon 610

Avantaje:

  • aspect plăcut și confort sporit;
  • cablu rezistent și lung;
  • microfon încorporat;
  • preț bun;

Dezavantaje:

  • nu poți deconecta complet microfonul;
  • cablul nu este detașabil;

Detalii tehnice Genesis Radon 610

Driver: 50 mm
Impedanța: 32 Ohm
Conector: USB Type-A
Frecvența: 20 – 20000 Hz
Microfon: inclus
Iluminare: roșu
Lungimea cablului: 210 cm
Greutate: 380 g
Audio: 7.1 canale
Software: dedicat
Preț: 185 de lei

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 1 Media: 4]

Impresii după testare

Am testat căștile Radon 610 în utilizarea de zi cu zi. Le-am folosit la Youtube, muzică, aplicații de streaming și jocuri. Am avut înainte niște căști similare de la Lenovo. Dar li s-a stricat pielea „ecologică” și nici sistemul de prindere nu a rezistat în timp. Buretele s-a desprins. Deci a venit momentul să meargă la reciclare. Radon 610 se descurcă bine, dar pentru o audiție de calitate maximă ai nevoie de softul dedicat de pe site-ul lor. Odată instalat, calitatea audio poate fi optimizată.

Elementul esențial al oricărui echipament audio este calitatea sunetului oferit. Căștile Genesis Radon 610 oferă un sunet surround virtual pe 7.1 canale. Au placă de sunet încorporată, astfel încât indiferent de circumstanțe, audiția este de calitate. Driverele de 50 mm oferă o experiență bună. Butoanele sunt la îndemână: controlul volumului și comutatorul de sunet al microfonului.

Setul are un design specific produselor de gaming. Este finisat cu materiale destul de bune. Pare solid, nu se bălăngăne nimic, nu stă să se rupă.  Driverele mari acoperă urechile cu totul. Astfel anulează eficient zgomotele de fundal. Sunt comode, moi, materialul este plăcut la atingere.

Genesis Radon 610 este compatibil cu PC-urile de gaming, dar și laptopuri, console de joc PS4 sau Switch. Căștile vin cu un cablu protejat textil de 2,1 m lungime, eliminând toate problemele comune cu cablurile încurcate și rupte. Bineînțeles, includ un microfon de calitate. Are tehnologie de reducere a zgomotelor și este acoperit cu un material special.

Concluzii

Genesis Radon 610 sunt căști de gaming, ieftine și bune. Rezistă destul de bine. Pentru o audiție perfectă vă recomand să instalați softul lor de pe site. Le puteți găsi la PCG cu 185 de lei.

Galerie foto