După cum știți sunt un mare fan Philips și nu puteam rata ocazia să vizitez standul lor de la IFA Berlin. Deocamdată trec doar peste zona de căști, în alte materiale o să vă povestesc și despre sisteme audio, apoi despre monitoare și televizoare.

0011

Gibson Innovations, compania care a preluat brandul Philips pe zona de sunet, a prezentat la IFA o serie întreagă de produse noi. Nu am avut timp să le analizez pe toate, dar vă redau principalele noutăți.

Noile căști wireless din gama Active Noise Canceling includ tehnologia ActiveShield Pro care elimină 99% din sunetele din jurul vostru. E adevărat, n-ai prea vrea să conduci mașina cu astfel de căști sau să mergi pe jos prin centrul orașului cu ele pe urechi.

0010

 

Căștile au patru microfoane (două externe și două interne) care identifica zgomotele și le anulează eficient. Veți auzi doar muzica favorită. Există evident mai multe versiuni, cea de top având autonomie de 16 ore și tehnologie NFC pentru conectare rapidă. Iar dacă se termină bateria le puteți conectate și prin cablu.

0008

Am văzut la stand noile modele Philips SHB5900, care sunt wireless, dar in-ear. Ele oferă posibilitatea de a conecta două perechi de căști la același player prin tehnologia MusicChain. Se conectează prin Bluetooth, puteți asculta împreună aceleași melodii. Căștile au difuzoare de 8mm, sunt capabile să redea un sunet clar și cu un bas puternic, iar bateria are o autonomie de 8 ore.

Am mai văzut și multe alte modele, aș mai menționa căștile Bluetooth Philips SHK4000, gândite pentru cei mici, cu limitatoare de volum. Dar de asemenea un model pentru persoane cu dificultăți de auz, Philips AudioBoost (SCC5001), care pot fi folosite pentru televizor.

Abia aștept să văd în România noile modele, revin cu informații!