Phoenix Har/Jar: filmul este util, dar lasă prea multe fire neterminate

Am văzut Phoenix Har/Jar, documentarul TVR despre cea mai cunoscută formație autohtonă. Știam în mare despre Phoenix, plecarea lui Covaci și rămânerea lui Baniciu, dar nu foarte multe detalii. Foarte puțină lume a fost la film, cel puțin la Happy Cinema în București. Mai putea fi văzut în Băneasa, prea departe de mine. Celelalte cinematografe […]
Vodafone impreuna concerte live

Concerte live cu ocazia 1 mai pe platforma Vodafone (p)

Vodafone România a lansat oficial o platformă digitală cu conținut live pentru cei care stau acasă. În următoarele zile vor fi concerte live, dar și spectacole de teatru, programe de fitness și educaționale. Putem să susținem artiștii și specialiștii care vor oferi conținut live.

Untold 2018 va fi live pe Youtube

Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, Untold va fi transmis live pe YouTube. Desemnat încă de la prima ediție “Best Major Festival in Europe”, festivalul UNTOLD și YouTube colaborează anul aceasta pentru a oferi fanilor muzicii care nu pot ajunge la Cluj Napoca posibilitatea de a trăi online magia festivalului. Fanii […]

Top gadgeturi Sony pentru muzică

Temperaturile din ce în ce mai mari anunță acel timp al anului când plimbările în parc, ieșirile în oraș și petrecerile pe acoperiș devin centrul de interes. Sony a selectat câteva produse pentru a face această vară memorabilă.

Electronic Beats conectează fanii muzicii electronice

Telekom a lanast azi în România oficial platforma Electronic Beats, un loc care și-a propus să reunească pasionații de muzică electronică, formațiile locale noi și underground și pe cei care vor să participe la concerte de acest gen din România. Continuă astfel campania #NetLiberare care împlinește un an.

Game Heroes: concert clasic cu muzică din jcouri video

Orchestra Națională Radio va ține pe 4 mai un concert în care va interpreta muzică din jocuri video Super Mario Bros, Angry Birds, Bioshock 2 și Chrono Cross. Evenimentul este denumit Game Heroes, care vrea să aducă muzica clasică alături de generația tânără.

Spotify se lansează oficial în România

Serviciul de muzică Spotify este disponibil oficial în România începânde de azi. Dacă pînă acum foloseam Deeper, Zonga sau Google Play Music, cel mai popular serviciu din US are speranțe mari să cucerească noua generație. Lansarea fusese anunțată de Manafu, care a avut parte și de niște hateri care ziceau că se înșală.

Actualizare pentru Vodafone Pass

Operatorul modifică opțiunea Vodafone Pass, care le permite abonaților să salveze datele mobile incluse atunci când navighează pe diverse site-uri. Acum Music Pass include servicii de muzică, iar Video Pass include servicii de video, care nu vor mai consuma datele din abonament.

Cum a fost la Summer Well 2017

Am fost pentru al patrulea an consecutiv la Summer Well Festival, evenimentul organizat de Orange la Buftea, pe domeniul Stirbey. A devenit o adevărată tradiție să mergem în august la festival și atmosfera de acolo este incredibilă.

Adaptor wireless pentru căști de folosit la iPhone 7

A fost o discuție lungă cu mufa de 3.5 mm jack de la iPhone 7, dar, cum scriam și aici, nu este una esențială. Mai mult, pe lângă adaptorul și căștile din cutia telefonului, pe lângă căștile Bluetooth, există și un adaptor care poate fi folosit la orice căști.