Am testat căștile cu fir Acer E300 Earphone, o soluție ieftină și bună pentru conferințele online. Nu trebuie să cumperi un set de căști super-profesionale pentru discuțiile pe Zoom.

casti Acer E300 Earphone

Detalii tehnice Acer E300 Earphone

Tip: cu fir, 3.5 mm jack
Difuzor: in-ear, 16 mm
Impedanța: 16 Ohm
Microfon: inlcus
Greutate: 18gr
Accesorii: husă pentru transport inclusă
Preț: 80 de lei la data articolului

Păreri despre Acer E300 Earphone

Sunt genul de căști/dopuri cu fir pentru telefon sau laptop, pentru apeluri și videoconferințe. Reprezintă doar o soluție rapidă și ieftină, în special pentru Zoom, nu o alegere pentru pasionații de muzică. Totuși, calitatea audio este bună și le puteți folosi pentru a asculta piesele favorite fără probleme. Căștile Acer includ tehnologia de sunet TrueHarmony vă permite să experimentați sunetul mai viu cu o claritate acustică superioară. Sunetul sau mai larg este potrivit pentru toate tipurile de muzică.

Stau destul de bine în ureche și sunt comode de utilizat. Firul este rezistent și deocamdată nu s-a încurcat deloc. E adevărat că le țin în husa inclusă, care reprezintă un bonus. Stau mai bine în buzunar cu husa și nu se încurcă deloc.

Singura problemă pe care o văd la genul ăsta de căști este că după o anumită perioadă de utilizare este posibil să vă doară urechile. Există și utilizatorii care nu au niciodată astfel de probleme cu căștile in-ear. Dar sunt destul de mulți, ca și mine, care au un anumit nivel de disconfort după utilizarea pe termen mai lung. Eu cel mai lung folosesc căștile atunci când zbor în alte țări. Deci, depinde foarte mult de utilizator.

Calitatea audio chiar a fost bună, dar să vă așteptați la căști in-ear ieftine, nu la tehnologii de sunet profesioniste. Cam asta este situația Acer E300 Earphone.

Concluzii

Acer E300 Earphone reprezintă doar o soluție ieftină pentru apeluri audio sau videoconferințe online fără să cheltuiți o avere pentru căști. Uneori e foarte bine că există și modele ieftine.

Galerie foto