Am scris un tutorial pe site-ul SmartNation.ro, comunitatea UPC a pasionaților de tehnologie, mai exact idei pentru reutilizarea vechiului computer. Sunt câteva tipuri de scenarii – ori îl folosești acasă pe post de server, sistem de stocare, multimedia sau altceva – ori îl faci cadou cuiva, ori îl duci la reciclare. Vechiul desktop sau laptopul din anii 2.000 nu sunt produse de aruncat la gunoi, nu este recomandată nici păstrarea lor în debara.

desktop pc

Eu personal am dus la reciclare desktopul la Ateliere Fără Frontiere, un proiect CSR interesant și care promite că datele tale de pe computer nu vor ajunge niciodată la altcineva.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Plus că faci astfel două fapte bune într-una singură. Donezi PC-ul pentru cineva care are nevoie și ajuți angajații AFF, care sunt homeless în principiu, să aibă o meserie.

Puteți citi articolul aici.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.