Vodafone TV: video on demand

Vodafone TV, serviciul de televiziune și video on demand a fost lansat astăzi oficial în cadrul unui eveniment online pe Zoom. Vodafone One este noua ofertă pentru servicii integrate.

(p) Eurosport 4K pe UPC și Vodafone TV (concurs încheiat)

Vodafone este sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020 difuzate de Eurosport. Din ianuarie, toate canalele din portofoliul Discovery disponibile în rețeaua UPC vor fi incluse și în grila Vodafone TV. Din 17 ianuarie, în grila digitală UPC se va lansa, în premieră în Romania, canalul Eurosport 4K. Update: concurs încheiat, rezultatul la final.

Vodafone și UPC lucrează împreună la viitoarele oferte integrate

Vodafone și UPC și-au unit oficial forțele și echipele pentru a oferi clienților din România soluții și servicii integrate. O să auzim probabil în curând despre oferte noi, vă scriu imediat ce am toate detaliile. Cele două companii au finalizat procesul de achiziție după ce au primit de la Comisia Europeană aprobarea finală. Vodafone a […]

Nouă echipă de management pentru Vodafone și UPC

Vodafone România a anunțat azi noua echipă executivă pentru Vodafone și UPC România, ca urmare a aprobării primite din partea Comisiei Europene pentru tranzacția dintre cele două companii. Membrii echipei executive îi vor raporta lui Murielle Lorilloux, CEO al celor două companii. Noua structură va intra în vigoare de la 1 august 2019, când este […]

UPC România are un nou director general

Actualul manager UPC România, Robert Redeleanu, va prelua un nou rol în cadrul operațiunilor Liberty Global din Europa Centrală și de Est, iar noul director general al diviziei locale devine de la 1 aprilie Mihnea Rădulescu.

Rezultate financiare UPC pe primul trimestru din 2017

UPC România a încheiat trimestrul I 2017 cu rezultate în creştere, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent. Investiţiile constante în tehnologie, extinderea ariei de acoperire, precum şi îmbunătăţirea experienţei oferite clienţilor, au susţinut rezultatele pozitive din primul trimestru al anului 2017.