Am văzut la IFA Berlin cel mai mare monitor curbat cu rezoluție 4K de pe piață, noul Philips Brilliance Curved, cu diagonala de 40 de inch. Este logic să se extindă dimensiunile, pentru că utilizatorii aleg monitoare cu diagonale mari, iar experiența de la monitor începe să rivalizeze tot mai mult cu cea de la TV.

0005

Utilizatorii încep să caute monitoare cu rezoluție 4K datorită conținutului video de calitate și a experienței de divertisment fără egal. De asemenea, monitorul curbat permite utilizatorilor să se identifice mai mult cu acțiunea de pe ecran. Distanțele din marginea ecranului și până în centrul său sunt egale astfel încât utilizatorii nu trebuie să-și miște capul foarte mult pentru a vizualiza conținutul care se află în marginea ecranului și se pot bucura de cea mai bună calitate a imaginii. Marginile foarte înguste ale monitorului oferă un aspect unitar. În același timp, monitorul Philips Brilliance Curved le permite utilizatorilor să aibă patru surse de conținut diferit și să vadă imagini de pe ele în timp real, în patru ecrane separate Ful HD.

Modelul va apărea în magazinele de specialitate începând cu trimestrul patru al anului (octombrie-decembrie).

ads

Pe lângă o calitate excelentă a imaginilor, noul monitor de top încorporează tehnologia unică UltraColor, care aduce culori mai precise pentru aplicațiile uzuale, dar și pentru multimedia. Tehnologia UltraColor extinde spectrul de culori ce poate fi perceput de utilizatori cu 90%-95% din gama NTSC în comparație cu 72% cât oferă monitoarele standard. Tehnologia UltraColor garantează certitudinea culorilor reproduse ca fiind cât se poate de apropiată de viață reală, aspect important pentru editorii video, designerii și fotografii începători.

Galerie foto