În programul Changeneers 2019, susținut de Samsung, se pot înscrie start-up-uri și antreprenori din toate domeniile pînă pe 8 martie și există șasa să câștigați un premiu de 10.000 de euro. Dar Changeneers este mai mult decât un simplu concurs, este o comunitate și aveți șanse mai bune să reușiți în pornirea afacerii.

changeneers

Changeneers a fost gândit ca un adevărat ecosistem pentru start-up-uri, având în centru locul unde se pot întâlni, unde își pot testa ideile pe parcursul întregului an, cu întâlniri dedicate pe teme de interes și chiar un boot camp pentru a avea șanse mai mari în finală. Sunt de asemenea și seminarii online. Iar momentul culminant este, evident, competiția.

Conceptul de anul acesta este ușor schimbat, iar pentru finală se caută în special companii care propun soluții noi la problemele din viața reală. Acești inovatori care schimbă jocul în anumite industrii, rezolvă altfel provocările cu care ne confruntăm astăzi. Samsung caută soluții inedite, care îmbunătățesc calitatea vieții. “Changeneers vă provoacă să puneți tehnologia la lucru în folosul comunității noastre“, a explicat Livia Fericean, Corporate Citizenship & Public Affairs Manager South-Eastern Europe, Samsung

Pentru a intra în cursa de anul acesta(pînă pe 8 martie), startup-urile sau antreprenorii interesați trebuie să utilizeze cel puțin o tehnologie mobilă (pot include și componente non-mobile – software sau hardware), să aibă un impact pozitiv și să poată fi funcțională sau în stadiul de concept validat cu clienții sau prototip până la data finalei, adică pe 18 aprilie.

Finaliștii selectați pentru a trece de prima etapă vor participa la un bootcamp de o zi, în care se vor pregăti pentru pitch-ul din finală, dar și la webinarii de suport care vor urmări progresul pe care îl înregistrează și pentru a oferi recomandări și direcții de acțiune.

Începută în 2017, prima ediție a Changeneers a dezvăluit multe soluții viabile, unele din ele fiind deja integrate în ecosistemul digital, precum Human Link, IziBac sau Questo App.

Dacă dezvoltați astfel de soluții, mergeți acum la ei pe site și înscrieți-vă în competiția Changeneers.