Domenii în care AI și-a făcut deja intrarea

Inteligența artificială este prezentă în tot mai multe modele și face deja parte din viață noastră de zi cu zi, ușurându-ne misiunea în multe momente. Cercetătorii au încercat să atingă tot timpul limitele și să obțină tot ce pot mai bun, iar inteligența artificială este folosită în prezent în domenii variate.

Kaspersky sprijină start-up-urile fintech, gaming sau smart home

Kaspersky Innovation Hub (iHub) anunță al cincilea program de inovare pentru start-up-uri de tehnologie și companii mature care dezvoltă proiecte pentru consumatori în domeniile fintech, gaming și arhitectura viitoarelor case. Participanții la acest program pot obține o evaluare de specialitate a ideilor lor de afaceri, acces la clienții și canalele de vânzări Kaspersky și pot […]

SeedBlink vizează o finanțare de 3 milioane de euro

SeedBlink, platforma de investiții în start-up-uri de tehnologie, vizează o finanțare Seria A de 3 milioane de euro pentru a se extinde în Europa. Platforma vrea să listeze minimum 150 de startup-uri și să atragă 30.000 de investitori individuali până la finalul 2022.

eMAG Ventures va investi în proiecte start-up

Cel mai cunoscut magazin online a lansat azi programul de investiții eMAG Ventures pentru companii de tehnologie care aduc inovații în produse și servicii adresate direct sau indirect clienților finali. Dincolo de finanțare, eMAG le va oferi companiilor selectate know-how-ul acumulat pe parcursul a 19 ani de experiență în cel mai dinamic sector tech al […]

Revolut se poate accesa și din browser de azi

Revolunt a anunțat azi versiunea web a aplicației: adică se poate accesa și din browser. Spre deosebire de bănci, care au venit de la web spre aplicații mobile, fintech-ul Revolut face astăzi pasul invers. Așa este: pentru cei mai în vârstă browserul poate părea mai sigur și mai ușor de utilizat.

Start-up: finanțare prin crowdfunding pe platforma consolid8

Pentru start-up: puteți obține finanțare prin crowdfunding pe o nouă platformă online, denumită consolid8 (consolidate). Inițiativa vine în ajutorul celor care au nevoie cel mai mult în această perioadă de surse alternative de finanțare, oferindu-le un instrument gratuit, în primele 6 luni, prin care își pot dezvolta proiectele cu ajutorul direct al comunității lor.
vtex unicorn

Nou unicorn: Vtex a fost evaluat la 1,7 mld. $

Vtex, o soluție complet de comerț, marketplace și Order Management System (OMS), a încheiat o rundă de finanțare “Serie D” , în valoare de 225 de milioane de dolari, devenind astfel cel mai nou unicorn tech prezent și în România. Compania este acum evaluată la 1,7 miliarde de dolari.

Hackathonul NASA Space Apps Challenge trece în online

NASA Space Apps Challenge deschide înscrierile pentru a cincea ediție a hackthonului desfășurat în mai multe orașe din România și în alte peste 200 de puncte de pe harta lumii, în ultimii 9 ani. Are loc în perioada 3-4 octombrie și invitația adresată de organizatori pentru participanții de pe întreg globul care vor dezvolta soluții […]

Techcelerator caută start-up-uri din zona fintech

Techcelerator a anunțat deschiderea înscrierile pentru cea de-a cincea rundă a programului de accelerare, care vizează startup-urile fintech. Acestea se pot înregistra până la 1 octombrie 2020. Până la 12 startup-uri din această zonă specifică vizată de Techcelerator vor fi selectate pentru a intra în programul NEXT FinTech, derulat atât online, cât și offline.