Ieri când am ajuns în standul Samsung tocmai citisem despre problemele Note 7 și mi-a trecut prin cap să stresez un pic un model expus acolo, să-l văd dacă se încinge și apare vreun simptom. Din păcate, nimic. Se pare că defecțiunea chiar e la baterie, iar probabil că modelele expuse sunt verificate.

0009

Am rulat cam toate testele importante, inclusiv cu video 4K sau fragmente de jocuri video. E drept, pe spatele terminalul se simte căldura, la un moment dat, dar este departe de nivelul la care se încing terminalele de acum 2-3 ani. Note 4 al meu ajungea la 75 de grade la un anumit moment când nu puteai ține mâna pe el.

M-am mai uitat o dată și la scorurile de performanță Note 7, în ciuda discuțiilor de peste tot ele sunt bune, dar nu impresionante. Sunt oleacă sub Galaxy S7 Edge.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!