Clickshop.ro, magazinul online al Romtelecom și Cosmote, împlinește trei ani de la lansarea oficială în România. Ei bine, pentru a marca acest eveniment, magazinul oferă mega-reduceri timp de 33 de ore la toate produsele din ofertă. Începând de luni dimineața și până marți, 15 aprilie, ora 18:00 sunt pe site numeroase reduceri. Cele mai mari discounturi se vor regăsi pe pagina specială Maraton de reduceri.

Aniversare: ClickShop marcheaza 3 ani pe piața locală
Aniversare: ClickShop marcheaza 3 ani pe piața locală

Pentru a promova această campanie, ClickShop vă oferă trei vouchere a câte 100 de euro, care pot fi obținute participând la concurs. Fiți pe fază și răspundeți rapid. Vizitați și celelate două bloguri participante pentru un punctaj maxim.

Creșterea ClickShop.ro

ClickShop are în ofertă și peste 2000 de produse cu livrare expres 24h. Magazinul online a crescut de la an la an, în 2012 traficul pe site a urcat cu 30% față de anul anterior, iar în 2013 creșterea a fost de 35%. Veniturile au urcat și ele: în 2012, încasările Clickshop.ro au urcat cu 50% față de 2011, iar anul trecut, veniturile au urcat din nou, dar cu 25%. Cele mai vândute produse sunt electronicele, în mare parte televizoare (aproape 50% din vânzări). Produsele IT&C vin pe locul doi cu 20% din totalul comenzilor, iar electrocasnicele reprezintă alte 16%. Restul se împarte între Foto/Video și categoria de Casa și Grădina.

Concurs

Pentru a intra în concurs trebuie să răspundeți la întrebare și să intrați pe blogurile următoare și să răspundeți și acolo. Viteza contează: primele 10 răspunsuri corecte vor fi punctate de 10 la 1, iar Clickshop.ro premiază primii 3 participanți în ordinea numărului de puncte obținute, cu câte un voucher de 100 de euro. Voucherele au o valabilitate de 1 lună de zile și se pot utiliza pentru toata gama de produse, mai puțin produsele care au deja pretul redus).

Răspundeți rapid la întrebare:

– Ce tip de procesor are televizorul LED 3D Samsung UE40F6510? Răspunsul îl găsiți aici.

Următoarea întrebare o găsiți chiar pe www.zoso.ro.

UPDATE cu câștigătorii :
Andrei Daniliuc – 18 pc
Stefan – 16 pc
Ionut Baciu – 15 pc

(P) Acest articol face parte din campania “3 ani de Clickshop.ro”.