Concurs nou: câștigă un bilet pentru două zile la Dreamhack 2014. Cea mai mare competiție de gaming din România este doar prima etapă din cele cinci desfășurate pe parcursul acestui an. La Sala Polivalentă din capitală, 96 de jucători se vor lupta pentru premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Primii patru jucători se vor califica automat și în turneul de la DreamHack Winter 2014. Competiția este susținută de Comoste și Romtelecom, care vă oferă și aceste bilete.

bitele dreamhack 2014

DreamHack București 2014 va include și turnee pentru Dota 2, League of Legends, FIFA 14, Hearthstone și Super Street Fighter IV. Se vor mai putea testa și cele mai noi tehnologii în zona High-Tech: SteamBox, prototipul Steam Controller, dar și gadget-uri și console de ultimă generație. Competiția se va transmite pe Dolce Sport 2, canalul de televiziune de la Romtelecom, dar și online, pe Dolcesport.ro.

ads

Vizitatorii sunt invitați și la standul Romtelecom și Cosmote România, aflat la intrare, imediat în partea stângă. Aici se vor putea testa la prima mână viteza de 1 Gbps de la Romtelecom sau vitezele 4G de la Cosmote România, experiențe însoțite și de numeroase surprize.

De asemenea, Asus participă pentru a treia oară consecutiv la Dreamhack București, expunând cele mai noi produse Republic of Gamers. Asus și Emag vor avea la Sala Polivalentă o ofertă specială pentru pasionații de jocuri și veți putea comanda produse la preț special direct de acolo.

Concurs

Spune-mi într-un comentariu de ce ai vrea să mergi la Dreamhack 2014 și ce vrei să vezi acolo…

Câștigătorii vor fi anunțați pe 25 aprilie, după ora 14-00, prin e-mailul lăsat la comentarii (!)