Am două premii pentru un nou concurs. Trebuie să completezi (pe bune) chestionarul de mai jos. Alege 2 jocuri favorite. Trebuie obligatoriu să răspunzi la mesaj și să îmi spui jocurile favorite. Pentru a avea șansă să câștigi pachetul Starcraft 2 trebuie să îmi spui ce jocuri joci pe telefonul mobil și de unde iei jocuri pentru telefonul mobil.

Concursul se desfășoară pînă pe 30 septembrie, seara, când voi trage la sorți câștigătorul. Premiul este un volan de curse cu pedale, force-feedback, de la Genius.

Update: dacă vrei să cumperi un joc video, o poți face din magazinul online.

Genius Speedwheel RV FF

Update! 14. 10. 2010 ora 18:15 Pentru ca unul dintre castigatori nu a raspuns la email sau yahoo messenger (v-am avertizat sa lasati date de contact reale!) – am tras la sorti din nou, iar castigatorul este autorul raspunsului 76.

Ce jocuri te pasionează?

REZULTATELE

Loading ... Loading ...

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !
Apasă cu încredere: