Pentru că mulți dintre cei care au comentat la primul articol din concurs s-au declarat interesați de Internetul mobil, m-am gândit să facem al doilea material legat de oferta Cosmote pe partea de broadband mobil. Aici comentezi și intri în concursul cu smartphone-ul momentului. Opțiunile de Internet se adaugă peste un abonament de voce.

Serviciul se cheamă Connect Mobile, iar ceea ce îmi place mie este că poți consuma traficul de date fie pe telefon, fie pe laptop folosind terminalul smartphone pe post de modem sau hotspot.

cosmote smartphone

În ultima perioadă eu îmi transform propriul iPhone 4S în hotspot și intru pe Internet de pe laptop. Și apropo de ce se comenta, mi-a mers rețeaua foarte bine peste tot unde am călătorit, atât în țară cât și în peste hotare.

ads

Serviciul Connect Mobile are, de asemenea, diverse opțiuni, bazate tot pe conceptul fashion de la S – XL. Opțiunea cea mai accesibilă oferă 250 MB de trafic, cu viteză de download de pana la 7,2 Mbps. Connect Mobile S are un pret de 3,72 euro pe lună, iar după depăşirea traficului inclus traficul adiţional va fi tarifat suplimentar cu 0,0372 euro/MB (viteza rămâne aceeași).

Pentru utilizatorii de nivel mediu – Connect Mobile M sau L oferă 500 MB sau 3GB la preturi de 4,96 euro lunar sau 8,32 euro lunar. Depășirea e tarifată similar și nu se limitează lărgimea de bandă.

Ei bine, pentru dependenții de Internet, Cosmote ofera Connect Mobile XL, 5GB de trafic. Pachetele de date se referă doar la accesul la Internet pe teritoriul României. Pentru a vedea unde aveți acoperire, puteți accesa harta: