Update 1: produsul surpriză este : lingouri de aur . Felicitări celor care au știut .
Revin cu câștigătorul asap.

Se apropie ziua cu cele mai mari reduceri din 2015 și cei de la eMAG lansează din nou un produs nou sau o serie nouă de produse, nu știm exact. Va fi surpriză. De-asta avem din nou un concurs cu premiu în voucher de 1.000 de lei.

concurs emag

Anul acesta 20 noiembrie este singura zi de Black Friday adevărat, ziua cu cele mai mari reduceri din an. Întrebați de ce nu au făcut acest eveniment de trei zile sau de lună, oficialii eMAG au răspuns că stocurile se termină în primele ore și că o zi de reduceri importante este suficientă.

Concurs eMAG

Revenind la surpriza eMAG, avem din nou concurs. În 2011, cei de la eMAG au adus evenimentul Black Friday în România, iar succesul a fost neașteptat. Anul următor au lansat practic și această surpriză, cu o categorie nouă de produse – au lansat turism online. În 2013, surpriza anului a fost categoria Auto. Iar anul trecut au vânzut benzină online cu un succes neașteptat de mare. Acum, în magazinul online sunt sute de mii de produse, iar Marketplace acoperă cam orice produs posibil. Dar oare ce va lansa eMAG în oferta proprie?

Urmează toți pașii pentru a intra în concurs !

1) Informează-te privind campania de reduceri eMAG în pregătire accesând acest link;

2) Răspunde la întrebare cu ideea de produs nou sau categorie nou în comentariu la acest articol, pînă joi, 20 noiembrie, ora 19-00. Alte comentarii nu vor intra în concurs.

3) Dintre cei care au răspus corect, câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, tot în acest articol – la finalul comentariilor.
Stați cu ochii pe eMAG și pe pagina asta și puteți câștiga voucherul de 1.000 de lei!

P.S. În caz că nu ghicește nimeni produsul lansat pînă joi la ora 19-00, vom trage la sorți un câștigător dintre cei care au comentat.

Te anunt pe mail de alte concursuri: