Cum poate o fotografie digitală imprimată să trăiască 115 ani – Hewlett-Packard (HP) aruncă mănușa pasionaților de fotografie!*

DanDragomir.biz, împreună cu www.imphoto.ro (Leonard Chioveanu), More Than Pub și Altex/Media Galaxy lansează un concurs foto în care puteți câștiga 10 imprimante HP, plus câte un set de consumabile, iar cele mai bune fotografii vor fi expuse în cadrul unui eveniment la magazinul Media Galaxy, din Băneasa Shopping City (București).

Pozele vor fi încărcate în perioada 19 octombrie – 12 noiembrie pe site-ul special Altex. Regulamentul este disponibil aici.

* Știați că o fotografie digitală, odată imprimata, poate trăi și 115 ani? Un test realizat de Wilhelm Imaging Research, cel mai important laborator independent de cercetare în domeniul rezistenței fotografiilor și filmelor, demonstrează că solutiile HP de imprimare a fotografiilor oferă o rezistență la decolorare a instantaneelor expuse de 115 ani. “Punând accent pe inovație și pe nevoile consumatorului, HP a gândit un sistem integrat de imprimare la domiciliu a fotografiei realizate digital, care să reziste în timp, menținând în același timp culorile“, spune Andrei Drăghicescu, IWS Supplies Brand Manager EEM.

HP aruncă mănușa pasionaților de fotografie, provocându-i să testeze calitatea imaginilor imprimate cu solutiile originale HP, în cadrul unui acestui concurs. Participanții la concurs trebuie să păstreze fotografia needitată, pentru a demonstra că sunt autorii acesteia.