ads

Concurs de fotografie pentru fanii Huawei: Xmage Awards 2023

Huawei a lansat azi oficial competiția anuală Xmage Awards 2023. Gândită ca o platformă care încurajează fotografia cu smartphone-urile Huawei, competiția anuală celebrează inspirația și creativitatea surprinse prin fotografii și videoclipuri uimitoare cu dispozitive Huawei din întreaga lume.

Ghid de fotografie cu telefonul mobil

TP-Link a realizat un ghid de fotografie cu telefonul mobil, mai exact șase sfaturi pentru a face cele mai bune poze cu smartphone. Compania chineză procuce seria de terminale smartphone Neffos. Sfaturile sunt valide pentru orice pasionat.
samsung galaxy note 8

Cum arată Note 8: câteva poze apropiate de realitate

Samsung Galaxy Note 8 se lansează pe 23 august, iar imagini cu telefonul au circulat deja. De data asta însă este o imagine foarte aproape de realitate, adică așa va arăta la lansare, este probabil o imagine generată pe computer, dar arată bine. Iar mai jos, vedeți poza cu Note 8 afișată pe un Galaxy […]

Nikon D7500 vine oficial în România

Noul aparat foto DSLR Nikon D7500 vine oficial în România. Este genul de model care nu este pentru profesioniști, dar pentru cei pasionați care consideră că este momentul să treacă la următorul nivel.

Alcatel Flash: smartphone cu patru camere foto

Alcatel Flash abia a fost lansat oficial, este un smartphone de nivel mediu dedicat pasionaților de fotografie, are două camere pe spate și două camere deasupra ecranului, pentru poze selfie. Este relativ bine dotat, dar nu avem deocamdată prețul oficial la care va fi comercializat.

Camera foto Samsung Galaxy S8 Plus – test de zi

Testez Samsung Galaxy S8+ în cadrul programului Orange Smartphone Tester, unde vă puteți înscrie și voi pînă pe 3 aprilie pentru un test cu noul smarthpone. Și puteți câștiga unul de asemenea. Am testat acum camera foto pe zi, o să revin cu un test pe lumină slabă și noaptea. UPDATE: Am terminat de scris […]

Cum schimbă perspectiva camera foto LG G6 – hands on

Am apucat să revăd la stand noul LG G6, special să testez noile moduri foto. După cum știți au îmbunătățit tehnologia foto și datorită ecranului nou cu format 2:1 se pot face fotografii altfel decât pînă acum. O să vă explic pe rând fiecare funcție.

LG G6 are pe spate cameră foto duală cu senzori de 13 megapixeli

Vedem LG G6 duminică, în mod oficial. Acum sunt ultimele zvonuri, pe surse. Azi avem primele imagini „oficiale” cu LG G6, plus câteva detalii privind camera foto duală de pe spate, care are doi senzori de 13 megapieli. Se pare că au lucrat și la interfața camerei foto, pentru a permite realizarea de imagini mai […]

Olympus OM-D E-M1 Mark II se apropie de lansarea oficială

Olympus OM-D E-M1 Mark II se pregătește de lansarea oficială în decembrie, iar camera foto mirrorless – una dintre cele mai bune pentru entuziaști – va avea un preț pornind de la 2.000 de dolari pentru body. Piața foto s-a dus mult în jos datorită popularității terminalelor smartphone, iar producătorii scumpesc de la an la […]

Leica Sofort – cameră foto compactă și accesibilă

Cei de la Leica s-au săturat de modele sofisticate și scumpe și au lansate Leica Sofort, o cameră foto compactă care printează imaginile, cu un preț de 300 de dolari. Camera „instant” nu are foarte multe opțiuni pentru fotografiere, dar scopul este să te distrezi și să păstrezi fotografiile, nu să faci fotografie profesionistă.