Cei de la Asus România au anunțat în perioada 11 august – 31 august un concurs de fotografie pe Facebook în care vor oferi premii interesante primilor clasați. Eu o să fac parte din juriu și o să aleg 10 fotografii care îmi plac cel mai mult.

vizual-concurs-740-2-compressor

În acest concurs trebuie încărcate doar fotografii din vacanță realizate cu telefoane Asus ZenFone (orice model). Organizatorii vor verifica datele tehnice pentru a vedea dacă pozele sunt făcute sau nu cu acest tip de telefon. Participanții pot înscrie maxim 3 poze pe pagina Asus.ro, iar imaginile care primesc mai mult de 10 like-uri vor intra automat în jurizare.

Informațiile despre camera cu care a fost realizată o fotografie apar automat în datele fișierului digital. De-asta repet că pot participa doar fotografii realizate cu terminalele Asus ZenFone. Puteți micșora pozele, dar să știți că va trebui să oferiți fotografia originală pentru organizatori.

Cele mai reușite fotografii din concurs vor fi premiate. Locul întâi va primi un smartphone ZenFone Zoom, terminalul care oferă o cameră foto bună și lentilă cu zoom optic pentru a face fotografii la distanță. Locul al doilea din acest concurs va primi un cort montan Trimm Focus (3-4 persoane) și locul 3 – un geamantan Samsonite American Tourister Air Force 1 de 66cm.

Mult succes și abia aștept să văd fotografiile voastre înscrise acolo!

zoom_product_photo_black_1-compressor

Asus Zenfone Zoom

ZenFone Zoom este la momentul lansării cel mai subțire smartphone cu o cameră foto cu senzor de 13MP și zoom optic 3X. Camera foto PixelMaster are senzor de 13 megapixeli, măsurând numai 5mm la margini. Sistemul optic cu 10 elemente a fost creat de experţii japonezi de la Hoya. Sticla, lentilele sintetice şi cele prismatice sunt configurate meticulos într-un aranjament cu două prisme, de tip periscop, pentru a maximiza cantitatea de lumină şi pentru a captura fotografii la cea mai bună calitate posibilă. Stabilizatorul de lumină (OIS) asigură cadre clare de fiecare dată, chiar şi atunci când zoom-ul optic este folosit la valoarea maximă. Acestea sunt surprinse la viteze de declanşare cu 4 stopuri sub cele oferite de camerele fără OIS.

Camera principală este asistată de un bliţ Real Tone dual-LED ce creează o iluminare cât mai naturală, combinând perfect lumina galbenă cu cea albă. Focalizarea laser asigură un cadrul clar în numai 0,03 secunde, utilizatorul având posibilitatea să încadreze şi să fotografieze rapid.

Asus Zenfone Zoom are procesorul quad-core Intel Atom cu 4GB de memorie RAM DDR3, iar spaţiul de stocare este de 64GB. Ecranul este de 5.5 inch Full HD, iar bateria integrată este litiu-polimer de 3000mAh. Tehnologia exclusivă ASUS BoostMaster poate reîncărca bateria de la zero la 60% în numai 39 de minute.