Lumia 930 este fără exagerare cel mai bun smartphone Windows Phone în 2014. Modelul de top include toate tehnologiile pe care le pot oferi terminalele concurente și pe deasupra are cea mai bună cameră foto și cea mai bună autonomie. Este un model pe care orice tânăr și-ar dori să-l aibă, iar eu am să vă ofer șansa de a câștiga un astfel de terminal.
Concursul se adresează doar tinerilor – elevi de liceu sau studenți – și sunt două terminale – premiu. Unul va fi câștigat de un elev, iar altul de un student. Detaliez mai jos regulile de participare.

Nokia Lumia 930
Nokia Lumia 930

Lumia 930

Am avut ocazia să testez Lumia 930 în vacanță și s-a dovedit un model foarte bun pentru călătorie. Mi-a plăcut foarte mult design-ul, deși nu poți spune că este foarte subțire, dar arată excelent și stă foarte bine în mână. Are finisaje bine făcute, rama metalică, display foarte bun. Autonomia este peste orice device comparabil ca putere, procesorul este quad-core la 2,2 GHz, are 2GB de RAM și stocare de 32GB. Camera foto Pureview este de 20 de megapixeli și este probabil cea mai bună cameră foto pe un smartphone, după Lumia 1020. Platforma Windows Phone a evoluat pozitiv, iar actualizarea Lumia Cyan rezolvă multe probleme. Prețul telefonului este de asemenea excelent, comparat cu alte vârfuri de gamă. Alte chestii despre Lumia 930 le-am povestit în review.
Lumia 930 nu este numai un smartphone la modă, ci și o unealtă. Este perfect nu doar pentru jocuri, ci și pentru învățătură. Poate stoca toate cursurile în format digital și are acces la aplicații educaționale. De aici a plecat și ideea acestui concurs, care face parte din campania “Kick-start your new school year the smart Lumia way”.

Concurs!

Este un concurs simplu, care ține cont doar de creativitate și de dorința de a avea un terminal Nokia Lumia 930.
Trebuie să ne povestești într-un comentariu cum te-ar ajuta acest terminal în educație, în realizarea proiectelor școlare sau universitare. Trebuie să convingi juriul că îți dorești cu adevărat acest terminal.

Atenție! Este un concurs doar pentru elevi de liceu și studenți. Ridicarea premiului se va face pe baza carnetului de elev/student. Cei mici pot participa și pot ridica premiul doar cu acordul părinților.

Comentariile luate în calcul sunt cele postate pe site pînă pe 24 octombrie, ora 23.59.

Update (29.09.2014): am decis să aprob comentariile. Este interzis să copiați unul de la altul, pierdeți orice premiu pentru asta.

Dacă aveți nedumeriri sau nu sunteți siguri că am primit comentariul, aștept întrebări aici.

 

Succes!