ads

Motorola reînvie proiectul de telefon-brățară inventat de Nokia

Motorola (corect spus, Lenovo) a prezentat astăzi un concept interesant, care prezintă telefonul pliabil sub formă de brățară. Deși media occidentală pare să fi uitat, este un concept care a fost inventat de Nokia acum 13 ani. Acum vreo 12 ani, la un eveniment Nokia World, aveau și primul prototip funcțional de telefon flexibil.

HMD începe să producă telefoane Nokia în Ungaria

HMD Global, producător european de smartphone-uri, a anunțat astăzi că a început să producă smartphone-uri 5G în Europa. Pentru că nu găseam nicăieri unde este fabrica, am trimis întrebări și am aflat că este în Ungaria. Planurile prevăd să extindă producția în alte locații dacă vânzările vor crește.

Nokia G42 continuă ideea lui G22: telefon solid și ușor de reparat

HMD Global a lansat recent Nokia G42 5G, care continuă un concept interesant. Acesta a fost lansat odată cu Nokia G22, ideea fiind să producă un telefon solid, rezistent, dar ușor de reparat la nevoie. HMD a semnat și un parteneriat cu iFixit, pentru a oferi kituri de unelte care permit desfacerea telefoanelor și schimbarea […]

Realme este pe urmele Oppo și Vivo pe piața din Europa

Realme este obligat să întrerupă temporar funcționarea pe piața din Germania, spune Android Authority. Sunt în acceași situație cu Vivo și Oppo în legătură cu patentele Nokia pe care le-au încălcat. Am cerut și celor de la Realme o poziție oficială.

Oppo și OnePlus au folosit ilegal tehnologia Nokia: vânzările sunt interzise deocamdată în Germania

Oppo și OnePlus au oprit vânzările de telefoane în Germania după ce au pierdut procesul cu Nokia. Compania finlandeză producătoare de tehnologie telecom a acuzat Oppo și OnePlus că folosesc soluția sa patentată pentru procesarea semnalelor 4G și 5G fără a plăti pentru licență. Informația a fost publicată de site-ul european de știri privind brevetele […]

Nokia G11 și G21 au fost lansate oficial

Nokia G11 și Nokia G21, modelele de bază din seria G, au fost actualizate astăzi oficial. Telefoanele clasice Nokia erau cunoscute pentru longevitatea bateriei, iar noile smartphone-uri accesibile Android nu fac excepție de la regulă. Promit o autonomie a bateriei de până la trei zile și noul mod Super Battery Saver.