Nu comenta pe blog!
Acest concurs realme este doar pe canalul de Youtube. Deci te-abonezi și câștigi, sunt doar câțiva pași simpli.


Cerințe pentru concurs

Urmează pașii pentru a intra în concurs:

1) urmărește pe Instagram realme românia;
2) dă share la concurs să afle toată lumea (pe mail, mess, twitter, facebook, instagram, unde vrei tu);
3) lasă un comentariu la videoclip pentru a intra în tragere la sorți ( da, am urmat pașii 1 și 2 și vreau telefonul pentru că….);

Pe lângă premiul dat prin tragere la sorți, o să dau eu premiu de consolare cui mi se pare mie mai activ !

ATENȚIE!
Dacă dai reply la alt comentariu nu intri în tragerea la sorți. Comentează separat.
Concurs activ până pe 20 mai 2021 ora 23:59.
Tragerea la sorți pe 21 mai.

Despre premii

Realme C21 are o camera principală cu senzor de 13 megapixeli, cu zoom pana la 4x și autofocus PDAF. C21 surclasează competitorii direcți oferind cea mai bună performanță foto pe timp de noapte, oferind detalii și culori. Camera selfie dispune la rândul ei de AI, Beauty Mode, HDR, Portrait și numeroase filtre moderne perfecte pentru tineri. Include un ecran generos de 6.5 inch cu o rezoluție HD+. Integrează discret camera foto frontală într-un notch de tip mini-drop, iar marginile ecranului sunt reduse pentru a oferi un raport corp-ecran de 89.5% și un format 20:9, mult mai prietenos cu utilizatorul și mai confortabil de utilizat pentru gaming, conținut video sau rețele de socializare.

Realme C21 dispune de procesorul MediaTek Helio G35, un procesor de gaming accesibil realizat pe 12nm ce funcționează până la 2.3GHz, cu tehnologie HyperEngine care va oferi o experiență de gaming deosebită în segmentul său de preț. Conform laboratoarelor realme, unde au fost testate riguros, C21 oferă 47 de zile de stand-by. De asemenea, cu funcția Super Power Saving Mode, cu doar 5% baterie poate oferi 1.41 ore de WhatsApp, 1.36 ore de Youtube sau 4.78 ore de Spotify.

Realme Watch S Pro vine cu un display AMOLED de 1.39 inci, rezoluţie de 454 x 454 pixeli, luminozitate de până la 600 nits, funcţie Always On Display şi protecţie cu sticlă Corning Gorilla Glass, procesor ARM Cortex-M4, senzor pentru puls, senzor SpO2 pentru măsurarea gradului de oxigenare a sângelui, GPS dual-satellite, bluetooth 5.0 LE, certificare 5ATM ce acestă rezistenţa la scufundări şi o baterie de 420 mAh ce promite o autonomie de până la 2 săptămâni.

Smartwatch-ul este fabricat din oţel inoxidabil, beneficiază de peste 100 de watch face-uri, are peste 15 moduri sport, accelerometru, pedometru şi alte câteva caracteristici utile în activităţile zilnice. Ceasul poate monitoriza şi somnul.