UPDATE:
Votul final a început deja aici!

Pentru perioada Sărbătorilor de Paște, dandragomir.biz vă propune un concurs inedit, la care puteți câștiga o ramă foto digitală Philips 8FF3CME (detalii mai jos) doar trimițând o fotografie digitală pe tema stabilită pentru concurs.

S-a incheiat perioada de incarcare a fotografiilor. Acutalizez imediat și ultimele fotografii înregistrate în concurs. În total sunt 246 de poze. Cele mai noi sunt la final. Dacă nu găsești o fotografie, lasă un comentariu mai jos.
[nggallery id=82]

Pozele trebuie încărcate direct aici. Nu este nevoie să încarci de 2 ori, poza trebuie aprobată de autor. Dacă nu vă descurcați cu sistemul, aștept comentarii!

Tema concursului este „Primăvara”, iar doritorii trebuie să încarce chiar aici o fotografie pe această temă, micșorată la dimensiunile 800 x 600. Participantul trebuie să păstreze și fotografia needitată pentru a demonstra că este autorul imaginii!

Pozele vor fi încărcate aici pînă pe 6 aprilie, a treia zi de Paște. Un juriu de specialitate va selecta 10 fotografii – cele mai bune – iar apoi chiar cititorii blogului vor vota poza care merită premiul cel mare. Anunțul final va fi pe 13 aprilie.

Citește despre premiu, tehnologie de imagine și design, mai jos!

Fotografia digitală este foarte accesibilă, facilă si distractivă, aproape creează dependenţă. Cu toţii avem zeci sau chiar sute de MB de imagini în calculator, pe care însă le revedem sporadic şi uneori le pierdem odată cu o formatare de hard-disc. Ramele foto digitale sunt o modalitate excelentă de a rămâne conectaţi cu momentele frumoase pe care le imortalizăm.

Philips a dezvoltat o colecţie remarcabilă de rame foto digitale, cu modele care au în comun calitatea admirabilă a imaginii şi operarea facilă, dar se deosebesc prin dimensiuni şi detalii de design.

Toate modelele Philips PhotoFrame dau imaginilor o calitate naturală, datorită ecranului performant şi funcţiilor unice de ajustare a calităţii imaginii, cum sunt ImagenPro şi RadiantColor.

Pentru a reda imagini în culori clare şi vibrante, Philips PhotoFrame utilizează ImagenPro, o tehnologie unică de optimizare a imaginilor care analizează fotografiile automat pentru a corecta culoarea şi a regla setările pentru un contrast optim. Tehnologia Imagen Pro oferă un nivel sporit de acurateţe şi profunzime a culorii şi un contrast elegant. Culoarea pielii este îmbunătăţită, imaginile sunt mai clare şi redate fără pâlpâiri, aspect foarte important în cazul imaginilor statice. Raportul de afişare 4:3 redă optim imaginile, fără distorsiuni.

RadiantColor este o tehnologie Philips exclusivă pentru afişarea fotografiilor mai mici în raportul de afisare 4:3 prin extinderea culorii pe marginile unei fotografii afişate într-un ecran incomplet pe laturile întregului ecran, eliminând dungile negre si distorsiunile raportului de afişare.

Philips PhotoFrame sunt performante şi din punct de vede ecologic. Funcţia Smart Power Pro asigură pornirea şi oprirea automată a ecranului odată cu aprinderea/stingerea luminii din cameră. De asemenea, ecranul acestora poate fi pornit şi oprit automat, la ore prestabilite, pentru a economisi energie.

Modelul Philips PhotoFrame 8FF3CME vine dotat cu un soft special pentru PC, de tipul ‘drag&drop’, care permite transferul rapid al imaginilor de pe calculator. Operarea este simplă şi intuitivă: utilizând Smart Album, poţi grupa oricum doreşti fotografiile, poţi să creezi şi să gestionezi albume, aplicând efecte de tranziţie speciale. Te poţi distra prelucrând pozele, tăindu-le şi creând colecţii, chiar şi din surse multiple, precum un card SD sau un stick de memorie USB. Totul datorită tehnologiei Collage Pro. Funcţia de orientare automată permite redarea imaginii în modul peisaj sau portret, graţie unui senzor care recunoaşte orientarea ramei foto digitale şi afişează fiecare fotografie în poziţia corectă.

Tehnologiile cu care este dotată rama foto digitală Philips 8FF3CME

Raport de afişare 4:3 perfect

Rama digitală PhotoFrame de la Philips asigură afisarea fotografiilor dumneavoastră la raportul de 4:3, pentru vizionarea optimă a acestora.

RadiantColor

RadiantColor este o tehnologie Philips exclusivă pentru afisarea fotografiilor mai mici în raportul de afisare 4:3 prin extinderea culorii pe marginile unei fotografii afișate într-un ecran incomplet pe laturile întregului ecran, eliminând dungile negre si distorsiunile raportului de afișare.

Orientare automată

Recunoasterea automată a modului peisaj sau portret implică existenţa unui senzor care recunoaste orientarea PhotoFrame si afisează fiecare fotografie în poziţia corectă.

Smart Album

Smart Album vă permite să creaţi si să gestionaţi albume si să setaţi si să reglaţi efecte de tranziţie pentru prezentările de diapozitive cu fotografii.

Collage Pro

Amintiţi-vă cum vă distraţi în trecut prelucrând pozele – tăindu-le si creând albume! Collage Pro este o opţiune unică si performantă oferită de rama digitală PhotoFrame de la Philips. La fel ca si pe celelalte rame digitale PhotoFrame de la Philips dotate cu funcţia Collage, puteţi derula automat diaporame cu colaje (vizualizare aleatorie). Cu ajutorul Collage Pro, puteţi edita si crea colaje de unul singur. Puteţi crea cu usurinţă un colaj chiar si din surse multiple, precum un card SD sau un stick de memorie USB.

imagen Pro

Tehnologia unică de optimizare a imaginilor Philips imagen vă analizează fotografiile automat pentru a corecta culoarea si a regla setările pentru un contrast optim. imagen Pro este o tehnologie mai performantă de optimizare a imaginilor care conţine cele 3 elemente esenţiale de la imagen pentru obţinerea unui nivel sporit de acurateţe si profunzime a culorii si un contrast elegant. În plus, imagen Pro oferă o culoare a pielii îmbunătăţită, imagini mai clare si vizualizarea fotografiilor fără pâlpâiri, un aspect foarte important în cazul imaginilor statice.

Memorii nelimitate

Philips PhotoFrame este prevăzut cu un slot suplimentar pentru card SD care vă permite mărirea spaţiului de stocare de pe PhotoFrame, oferind spaţiu suficient pentru toate amintirile dumneavoastră- este aproape ca si cum aţi avea spaţiu nelimitat pentru amintirile si fotografiile dumneavoastră! De asemenea, graţie Philips Memory card manager, puteţi copia si lipi cu usurinţă imagini pe toate tipurile diferite de carduri de memorie.

Smart Power Pro

Smart Power Pro este un senzor care porneste si opreste PhotoFrame prin detectarea condiţiilor de lumină ambientală, reducând consumul de energie în favoarea mediului înconjurător, economisind până la o treime din costurile PhotoFrame pentru energie. Vestea cea mai bună este că totul este automat!

PhotoFrame Manager

Puteţi conecta usor Philips PhotoFrame la calculator printr-un cablu USB. PhotoFrame Manager este un instrument software de tipul tragere si plasare usor de folosit care vă permite să trageţi pozele de pe calculator în rama PhotoFrame – nimic mai simplu! În plus, software-ul vă permite efectuarea unor editări simple, precum mărire si decupare. Puteţi chiar previzualiza ceea ce aţi editat înainte de a face transferul pe rama PhotoFrame.