UPDATE: acest concurs este încheiat – câștigătorul e aici.
În seara asta, jocul God of Wat 4 pentru PlayStation 4 a fost lansat oficial în România. Așa că îl puteți câștiga. Un concurs ușor și rapid, legat de lansarea God of War PS4 (2018) de astăzi. Am primit jocul și în variantă fizică (DVD + obiecte de colecție).Jocul este foarte mișto, iar grafica este excepțională, mai ales dacă aveți un PlayStation 4 Pro și un monitor pe măsură. Sau televizor, eventual tot Sony.
Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs este să dați play la video și să dați subscribe pe Youtube.

Din cauză că nu pot verifica pe toată lumea, trebuie să lăsați și un comentariu aici pentru a intra în tragerea la sorți. Altfel e greu să urmăresc ce se întămplă pe Youtube. Dacă mă urmăreați deja acolo, este suficient play la video și un comentariu aici.

Concursul este deschis pînă vinerea viitoare, poate reușesc de-acum să fac câte un concurs nou în fiecare vineri, mai vedem pe parcurs. Ca să se înțeleagă mai bine am să reacapitulez mai jos toate cerințele pentru acest concurs.

1) Play la video de mai sus. (dacă nu se încarcă complet aveți clipul aici).
2) Subscribe la canal (dacă nu știți unde, link-ul este aici, trebuie doar să aprobați).
3) Comentați la acest articol cu un e-mail valabil. Spuneți că ați parcurs pașii, că mă urmăreați deja sau cum vreți.

Mult succes!

Pe scurt despre joc

God of War are o istorie foarte lungă, fiind lansat prima oară pentru PlayStation 2 în 2005. Au fost multe variante ale jocului, pentru telefoane mobile, pentru consolele PSP, dar acum este al patrulea episod principal. De prin 2014 se vorbește despre următoarea versiune, echipa SIE Santa Monica Studio a lucrat la fiecare detaliu pentru ca jocul să fie perfect.

Acțiunea este foarte faină, ești ghidat pe parcurs la primele misiuni, descoperi cum să folosești diverse unelte, poți colecta obiecte, găsești soluții să îți crești energia dacă ești rănit și așa mai departe. Trebuie să-și ajute fiul să învețe să vâneze, să lupte. E palpitant.

Kratos are o armă nouă, toporul botezat Leviathan Axe, care este fain și pentru că poate fi aruncat, nu doar folosit la lovituri. De asemenea, este chemat înapoi ca un bumerang, ceea ce poate fi super în luptă. De exemplu, vedeți în clip când apar zombie, arunci toporul printre ei și când revine îi omoară de tot. Și am făcut asta din greșeală, evident, dar a fost super.