Grupul Deutsche Telekom are în perioada următoare un concurs de proiecte pentru companiile start-up, interesate de conceptul Internet of Things. Orice idee de dispozitiv inteligent conectat la internet aveți acum, o puteți promova cu ajutorul grupului telecom.
Dați play la video pentru o sugestie!

Apasă-l !
Câștigătorul competiției „Business Wall of Fame” va primi o campanie de promovare în valoare de 30.000 euro și va fi partener Telekom Romania. Promovarea soluției se va face în toate cele opt țări în care se desfășoară competiția. Plus că asta vă deschide perspectivele spre alte finanțări.

Puteți înscrie ideile pe site-ul lor pînă pe 25 mai. Votarea celor mai bune proiecte va fi între 11 și 22 iunie. Sistemul este online, iar participanții își pot încuraja angajații și prietenii să voteze și chiar să devină suporteri ai ideii propuse. Primele 15 dintre cele mai votate soluții vor fi ulterior evaluate și de un juriu de experți Telekom Romania. Compania-suporter a soluției câștigătoare, care a avut cel mai convingător argument în favoarea acesteia, va beneficia la rândul său de o campanie de promovare în valoare de până la 20.000 de euro.

De asemenea, juriul va acorda un premiu special pentru cea mai bună soluție Internet of Things la nivel internațional, pe care Deutsche Telekom o va inlude în portofoliul celor 8 țări participante, aceasta având avantajul expunerii către clienții companii ai acestor state. Mai mult, va participa alături de Deutsche Telekom la un târg de profil, beneficiind de promovare în valoare de 10.000 euro.

Deutsche Telekom (și implicit Telekom Romania) caută soluțiile care ar putea ajuta alte companii să lucreze eficient. De la expresorul conectat care cunoaște toți angajații și le prepară cafeaua favorită, pînă la sistemul de acces în birou bazat pe face recognition în loc de card de acces.  Soluțiile de acest tip trebuie însă să fie deja disponibile la vânzare sau în stadiul de lansare pe piață.

Este a doua competiție de acest gen, ea se derulează în România și alte 7 ţări europene (Austria, Croația, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia și Slovacia). Prima ediţie a avut ca obiectiv găsirea celor mai bune aplicații în cloud care să eficientizeze activitatea companiilor. România a fost una dintre ţările cel mai bine reprezentate, cu cele mai multe aplicatii înscrise – 59 de aplicații.

În urma competiţiei, Smart Bill Cloud (aplicație de facturare), Top Checks (aplicație de analiză și monitorizare a partenerilor de business actuali sau potențiali din punct de vedere financiar și juridic) și Sedona POS (aplicatie ce transformă terminalele inteligente în puncte de vânzare mobile), primele trei clasate aplicaţii la nivel naţional, au fost incluse în portofoliul Telekom Romania de soluţii de business. Câștigătoarea marelui premiu național, Smart Bill Cloud, a beneficiat de campania de promovare dezvoltată de Telekom, iar suporterul acesteia, International Leader Media, a fost promovat, de asemenea, în cadrul unei campanii dedicate.

Nu mai așteptați – mergeți acum pe site-ul lor și înscrieți soluția câștigătoare 🙂

[P] Articol sponosorizat de Telekom