Concurs nou organizat împreună cu Eset: poți câștiga o licență premium pentru aplicația de securitate IT Eset Mobile Security doar cu un comentariu lăsat la acest articol. Vor fi acordate 20 de licențe premium de 1 an, pe baza comentariilor voastre. Aplicația merge și pe tablete, este gratuit în Google Play, dar licențele vă oferă funcții suplimentare de securitate, detaliez mai jos.

Eset Mobile Security
Eset Mobile Security

Eset Mobile Security

Aplicația ESET Mobile Security este disponibilă gratuit și oferă funcțiile esențiale, însă câteva din funcțiile avansate (reunite sub titulatură premium) nu sunt active. Versiune free incude scanarea antivirus a terminalului, plasarea aplicațiilor dubioase în carantină, dar și protecție împotriva furtului, chiar prin SMS-uri trimise pe numărul tău. Dar licența premium vă oferă în plus: protecție permanentă antivirus, SMS & Call Filter, Anti-Phishing, Audit de Securitate al terminalului și Remote Wipe în caz că este furat.

Concurs

Cei interesați de această licență nu trebuie decât să comenteze în câteva rânduri, pe scurt, care din funcțiile de securitate oferite de aplicație le considerați importante și de ce.

Poate componenta anti-malware, funcțiile de raportare a poziției în Google Maps, posibilitatea de ștergere de la distanță a datelor și contactelor sau poate filtrul de apeluri și SMS ce blochează la cerere interpelările. Poate că vi se pare relevant auditul de securitate care amintește ce permisiuni au aplicațiile instalate și evidențiază eventualele pericole.

Concursul este activ pînă pe 7 noiembrie – ora 23-59. Câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail, vor primi pe mail codul de activare premium. Deci comentați cu e-mailurile reale! Premiile se dau în funcție de calitatea comentariilor.