Concurs nou: schimbă mouse-ul vechi cu unul de ultimă generație, performant, de la Canyon. Ei tocmai și-au actualizat gama de accesorii din România și au câteva modele foarte interesante.

mouse canyon

 

Despre modelele noi

Gama cuprinde 5 modele de mousi: Jedi, SkyHook, Tyrant, Hazard și Paintball. Pentru concurs, oferim două modele, unu Tyrant, cel cu design spectaculos și unul Jedi.

Ca să câștigi ai nevoie de ajutoare de nădeje. Așa a apărut Canyon Gaming. Noua gamă de produse este concepută conform celor mai înalte standarde de calitate europeană și se remarcă prin designul exclusivist și ergonomic. Produsele se potrivesc perfect atât jucătorilor profesioniști cât și celor începători, care-și doresc un produs de calitate la preț atractiv.

Au și o gamă nouă de tastaturi, sunt două modele: Hazard și Valiant.

Concurs

Răspunde îmtr-un comentariu la articol la întrebarea:

– care din cele două modele îți place mai tare, de ce anume – care sunt caracteristicile care te atrag?

Concursul este activ pînă pe 21 iulie. Cele mai bune două comentarii primesc automat un premiu: primul un model Tyrant CND-SGM7 și al doilea un model Jedi CNS-SGM4G. Scrieți bine, nu vă zgârciți cu cuvintele…

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!