Am un concurs pentru voi organizat împreună cu UPC, care a lansat recent serviciul UPC WiFree, despre care vă povestesc imediat și apoi vă explic și concursul. Premiul cel mare este o tabletă Samsung Galaxy Tab3 Lite 3G.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite
Samsung Galaxy Tab 3 Lite

UPC WiFree

Cei de la UPC au lansat un serviciu extrem de util pentru orice client al companiei: UPC Wi-Free. Pe scurt, dacă ești client UPC, ai acces la milioane de hot-spot-uri WiFi în toată lumea, nu doar în România. Orice client UPC care are internet wireless generează o rețea suplimentară WiFree, care poate fi accesată de alți clienți ai companiei. Banda este oferită separat de conexiunea pentru client, nu afectează serviciile acestuia. Securitatea serviciului este maximă. Iar atunci când călătorești te poți conecta și tu la punctele WiFree ale altor utilizatori.

Primul pas pentru a obține acces la WiFree este să intri în contul tău MyUPC. Acolo poți seta un username și o parolă pentru aceste rețele. Odată setată conexiunea, telefonul sau tableta ta se va conecta automat la orice rețea WiFi din orașul tău, din România sau, în curând, din Europa și din Statele Unite, acolo unde este prezent Liberty Global. Am să vă țin la curent cu asta.

UPC WiFree
UPC WiFree

Concurs

Pentru a câștiga marele premiu, trebuie să răspunzi într-un comentariu la întrebarea:

ads

– cum te-ar ajuta pe tine UPC WiFree și când ai folosi conexiunea gratuită?

Premiul este Samsung Galaxy Tab3 T111 Lite, tabletă cu procesor dual-core la 1.2 GHz, display de 7 inch, 1GB de RAM, 8GB pentru stocare, Wi-Fi, 3G, Android 4.2 Jelly Bean, Black.

Câștigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți, pe data de 12.12.2014. Raspunsurile pot fi trimise pana pe 11.12.2014 la miezul nopții. Comentariile monosilabice (prea scurte) nu intră în concurs. Lăsați date de contact reale, e-mailul scris corect, altfel nu intrați în posesia premiului.