Simpatică aplicația prin care îți poți controla banca, prezentată la evenimentul UniCredit Țiriac în care au prezentat noua soluție Mobile Banking. Pentru a explica faptul că aplicația mobilă îți permite să controlezi mai bine ce se întâmplă în bancă, oamenii au pus la treabă o întreagă echipă și au filmat câteva situații aproape incredibile… Filmul merită văzut și trimis și prietenilor 🙂Aplicația interactivă poate fi accsată online pe www.controlyourbank.ro. Este realizată cu tehnologie avansată, care permite realizarea unei conexiuni unice, în timp real, între două dispozitive conectate la internet. Cu ajutorul smartphone-ului, care se transformă într-un fel de joystick, oricine poate controla scenele video petrecute într-o sucursală a UniCredit Țiriac Bank, reconstruită virtual în site-ul campaniei. Așa cum utilizatorul aplicației dirijează imediat reacțiile angajaților din sucursală digitală, clientului îi este acum foarte simplu să gestioneze singur operațiunile bancare, oricând și de oriunde, doar cu ajutorul telefonului mobil.

Aplicația Mobile [email protected] de la UniCredit îi permite utilizatorului să își controleze relația cu banca de la distanță și să cheltuiască mai puțin decât în sucursală. Pentru tranzacțiile în lei, clientul plătește jumătate din tariful pentru operațiuni interbancare (între UniCredit Țiriac și o altă bancă) efectuate la casierie, iar cele intrabancare (între conturi deschise tot la UniCredit Țiriac Bank) sunt gratuite. Orele limită de procesare a plăților sunt extinse față de casierie, respectiv cu până la 3 ore mai mult față de această.

UniCredit Țiriac Bank derulează întâi online această campanie de comunicare, dezvoltată împreună cu MRM Worldwide România, agenția de digital a McCann WorldGroup România.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!