Am fost la Bloggers Lan Party 16, doar că nu am apucat să vă scriu. Din cauză de evenimente și Black Friday am rămas dator cu povestea asta.

Bloggers Lan Party XVI a fost cea de-a patra și ultima ediție din acest an, organizată într-o locație neașteptată: Berăria H din Herăstrău. De aceea este și ediția care a atras cei mai mulți participanți, peste 100 de bloggeri și vloggeri, plus 150 dintre cititorii sau fanii lor. S-au înscris peste 300 de persoane în total.

A fost o ediție cu foarte multe noutăți. Lenovo a prezentat PC-urile Lenovo IdeaCenter Y900 Razer Edition și laptop-urile Lenovo Legion (Y520, Y720). Sunt tot mai atenți pe partea de gaming și probabil că pe viitor vor deveni și importanți. Deocamdată putem spune că au cele mai bune prețuri în zona de gaming.

Printre jocurile noi prezentate au fost bineînțeles FIFA18 și Playerunknown’s Battlegrounds, turnee care s-au jucat cu casa închisă. Am mai văzut un turne de Hearthstone organizat de TP-Link, care a fost partener la ediția asta. Au fost 9 jocuri în total, dintre care cele mai populare au fost FIFA18, PUBG, Catan, Mortal Kombat și Spaceteam.

Nu au lipsit nici de data asta board-games, iar evenimentul a durat peste 13 ore. Am văzut și nelipsitul spațiu Bitdefender. Printre parteneri s-au numărat și Sprite, alături de Berăria H.

Galerie foto