Bai cum stateam eu duminica dimineata si munceam pentru ziar, m-am gandit ce misto ar fi daca as castiga odata la Loto 6/49, sa stau si eu tot timpul pe la Saint Tropez, in Austria, prin Insulele Seychelles si in alte asemenea locatii. Astfel m-am dus la agentia Loto de linga Universitate, sa joc numerele mele favorite, asa cum fac in fiecare duminica.

Mereu pun numerele astea: 42,43 si 45,46 asta e ceva normal, mereu ies in serie, de ce sa nu fie si astea. La restul am pus la nimereala, un 5 ca asa am avut media la scoala si un 31 ca ma gandeam ca se termina luna martie si luni e 31.

Nu m-am uitat in direct la tragerea la sorti, dar astazi ce sa vezi. Deschid www.loto49.ro si gasesc numerele castigatoare de duminica:

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Rezultate
Loto 6/49 – 30/03/2008
42, 45, 43, 5, 31, 46

Wow! Am fugit la agentie sa ridic potul cel mare. Nu cred ca mai scriu pe blog / inchid site-urile de maine. Sau le vand…

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.