M-am tot chinuit, cum sa fac să recuperez parola Fiberlink (RCS&RDS) fără să sun la suport tehnic, pentru că în general te trimit la sediul lor să ceri alta și durează mult. Am căutat și am căutat pe net, multe articole, multe înșelăciuni, pînă la urmă am găsit soluția să recuperezi parola Fiberlink fără riscuri majore. E un softuleț, DialupPass, antivirusul meu n-a zis nimic, iar oricum n-aveam de ce să am riscuri: am schimbat laptopul cu ecranul bușit cu un alt portabil. Aplicația nu se instalează, rulează o singură dată și extrage parolele, parola a fost corectă . Pe noul PC am introdus datele de login și atât, iar vechiul laptop își ia locul în debara 🙂

Soluția am găsit-o aici, păcat că tutorialul e acoperit complet de reclame.

Descărcați aplicația Dialupass care extrage parola de la RCS RDS Fiberlink pentru voi și vă scutește de o bătaie de cap în plus. Programul nu necesită instalare și ocupă spațiu extrem de puțin pe hard-disc. Atenție!

Unele programe antivirus pot considera Dialupass ca fiind virus. Această alertă este dată de faptul că aplicația încearcă să acceseze parole și este normal să fie considerată virus tocmai de-asta. Dar nu face nimic rău, nu transmite parolele la hackeri. Doar vi le afișează pentru voi, este o aplicație ok. Cel puțin eu nu am pățit nimic, doar am aflat parola de la Fiberlink fără alte probleme.

Mai este o cale dacă vă este frică de Dialupass, dar numai dacă ați accesat contul Fiberlink cu același user / parolă. Fie resetați parola din contul Digicare, fie găsiți în cache de la browserul Chrome parola salvată acolo. În Digicare intrați la Administrare servicii, Fiberlink, resetează parola:

Fie din Chrome, mergeți la Setări, Advanced , Manage Passwords. Alegeți de acolo conexiunea dorită prin căutare, apoi dați click pe cele trei puncte, apoi pe Details și la parolă dați click pe Ochi pentru a vizualiza. Acolo vă cere parola de Administrator de la Windows, pentru că doar el are acces la parole. Dar bănuiesc că dacă vă logați zilnic pe acel PC o să găsiți și parola.

Toate parolele salvate sunt și în cloud pe passwords.google.com:

Lăsați-mi un mesaj dacă ați putut astfel recupera parola de Fiberlink RCS RDS. Răspund la întrebări.