Creștere puternică pentru Digi, dar urmează și posibile scumpiri

Am fost ieri la evenimentul de final de an Digi. Compania a prezentat și cifre privind evoluția afacerii în 2022, dar și planuri de viitor. “Vom încerca să păstrăm tarifele, dar nu putem garanta”, a spus CEO-ul companiei, Serghei Bulgac. Declarația vine după ce Orange, Vodafone și Telekom au majorat prețul anumitor abonamente anul acesta.
contact digi online

Digi promite contact online mai bun, experiențe digitale extinse

Operatorul DIGI va accelera în 2021 transformarea digitală a serviciilor și diversificarea instrumentelor și facilităților puse la dispoziția consumatorilor, în special prin intermediul site-ului comercial și al platformei online. Este unul dintre cei mai des contactați operatori pentru deranjamente și relații cu clienții.
ANCOM operatori mobil voce mobila

ANCOM: operatorii telecom au crescut acoperirea de voce în 2020

ANCOM a finalizat recent ce-a de-a treia campanie de verificare a acoperirii cu semnal de voce mobilă pe teritoriul României, în urma căreia un singur operator de servicii de telefonie mobilă a fost sancționat pentru neîndeplinirea obligațiilor de acoperire de 98% din populația României. Însă toți operatorii și-au îmbunătățit acoperirea cu semnal de voce mobilă […]

Ungaria a exclus Digi din licitația 5G

Autoritatea telecom din Ungaria a decis să demareze în regim de urgență implementarea 5G fără a mai lua în calcul contestația depusă de Digi. Compania românească a fost exclusă în ciuda faptului că lansase serviciile mobile și îndeplinea criteriile necesare.

Digi Mobil taie din prețurile de roaming din 20 decembrie

Digi Mobil aduce vești bune pentru toți abonații care vor pleca în vacanță în străinătate: operatorul va reduce, din 20 decembrie 2019, tarifele la apelurile și datele mobile efectuate în roaming. Da, Digi Mobil este singurul operator din România care mai are tarife de roaming dedicate în spațiul european, iar unitățile incluse în abonament nu […]

Am testat rețeaua 5G de la Digi

Am testat rețeaua 5G Digi Mobil, prezentă la ora actuală. Planurile sunt să extindă serviciile în alte orașe. Deocamdată au în ofertă puține telefoane. Reamintesc că serviciile actuale 5G sunt pe spectrul de frecvențe actuale, pentru noile benzi de frecvențe se va face anul viitor o licitație.

Digi Mobil extinde acoperirea 4G în banda de frecvenţe de 900 MHz

Utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de servicii de comunicații mobile optimizate, odată cu finalizarea unui proiect privind extinderea standardului 4G în banda de frecvenţe de 900 MHz. Proiectul, derulat cu rezultate optime în județul Argeș, se va extinde gradual în lunile următoare și în alte zone ale țării, promit oficialii companiei.

Digi Mobil a lansat azi serviciul 5G din București

La un an după ce au prezentat planurile 5G în România, cei de la RCS RDS au făcut azi prima demonstrație cu serviciul 5G Digi Mobil din București. Testul a fost realizată împreună cu Ericsson, furnizorul oficial de echipamente 5G și cu ajutorul telefoanelor Xiaomi Mi Mix 3 cu 5G și Huawei Mate 20X 5G. […]