Am povestit cu cei de la iLikeIT despre posibilul model iPhone ieftin botezat în prezentările scăpate pe Internet ca fiind iPhone 5C. Discuția și principalele idei le găsiți aici, inclusiv cu opiniile lui Andrei, dar puteți urmări și clipul de mai jos. Știu că există mulți care spun că Apple nu va face așa ceva și că zvonurile nu sunt adevărate… așa credeam și eu anul trecut. Când se anunța iPad mini eu spus că este o prostie și că Apple n-are de ce să facă asta. Cu toate astea, iPad mini s-a confirmat. Apoi am urmărit și s-au confirmat toate zvonurile despre Apple. S-a schimbat situația, tind să cred că atât chinezii care lucrează pentru ei, cât și proprii angajați nu mai respectă interdicțiile ca pe vremea lui Jobs.

iphone 5c

Cred că informațiile provin din surse sigure, care au fost deja confirmate. Apple a confirmat de mai multe ori că lucrează la noi categorii de produse. Eu sunt convins că un iPhone mai ieftin și mai colorat este posibil. Abia aștept să vedem în septembrie. Pentru iPhone 5c au apărut deja huse la vânzare. Adică unii au investit în producție deja, doar pe baza acestor zvonuri…

De asemenea cred că un smartphone cu ecran retina mai mare, cu senzor foto mai bun și cu procesor mai bun – și autonomie mare – va readuce Apple în topul vânzărilor. Au fost ceva zvonuri pe tema asta, sper să le văd confirmate.

George, ai legătura: