iPhone 5C pare să fie denumirea oficială a versiunii ieftine. Sper că iPhone 5S va fi un update față de iPhone 5 și că vom vedea de asemenea un telefon Apple cu ecran mai mare (cum vă scriam). Măcar un 4,5 inchi dacă nu 4,7. Cine știe, poate mă conving să renunț la Android, deși sincer nu cred. iPhone 5C ar fi terminalul ieftin cu carcasa din plastic și culori diverse. Apple speră să contracareze creșterea Android, care vine tot mai mult din terminalele ieftine. Dar, ups! Apple vinde deja telefoane ieftine, pentru că iPhone 4S și iPhone 4 se vând încă oficial la prețuri mici. Acum vor avea un cheapphone care va dezamăgi multă lume.


iphone 5C

Via

iPhone 5C poate aduce mai mult volum pentru Apple, dar va scădea profiturile companiei. De asemenea, va coborî standardele cu care erau obișnuiți fanii Apple.

Pe de altă parte, iPhone 5S nu va putea cuceri piața dacă are display tot de 4 inchi. Dimensiunea s-a dovedit un eșec anul trecut, darmite în 2013. Există utilizatori pentru acest segment și există mulți care îl consideră deja “prea mare”, dar majoritatea utilizatorilor care cumpără astăzi telefoane noi aleg dimensiuni peste 4 inch. Că sunt telefoane ieftine sau scumpe, toate sunt peste 4 inch.

Doar cu un procesor mai bun și o cameră foto cu mai mulți megapixeli, iPhone 5S nu va putea face volumele de care are nevoie Apple. Eu nu cred.