M-am oprit astăzi la standul Toshiba, unde am văzut noul model Satellite Click de 10 inch și noile modele Satellite Radius – de 12, 14 și 15 inch. Sunt laptopuri bine dotate, cu autonomie mare, Windows 10 și procesoarele Core din generația a șasea. Mi-a plăcut mult Satellite Radius 12, cel mai mic laptop cu ecran UHD.

0010
Toshiba Satellite Radius 12

În ultima perioadă cele mai solide dispozitive testate au fost de la Toshiba, așa că abia așteptam să aflu despre noile sisteme. Mi-a plăcut cel mai mult sistemul din poza de mai sus, Satellite Radius 12. Este cel mai compact laptop cu ecran UHD, procesoare din generația a șasea, Windows 10 și toate tehnologiile necesare pentru muncă și pentru divertisment.

Se poate comanda și în varianta Full HD, iar utilizatorii vor avea atunci o autonomie sporită pentru activitățile de zi cu zi. Ecranele sunt protejate cu Corning Gorilla, o versiune nouă care promite rezistență sporită.

Este și foarte ușor, iar autonomia va fi de pînă la șase ore, combinația perfectă pentru autonomie și performanță. Pentru cei care călătoresc pe distanțe mari și au nevoie să fie conectați în permanență, există modelul Satellite Click.

ads
0004
Toshiba Satellite Click

Dispozitivul este genul 2-în-1, tabletă și tastatură, are o autonomie de 17 ore și rezolvă multe probleme. Pe de altă parte nu are puterea de procesare a lui Radius. În schimb pentru drum cred că este compromisul perfect. Lucrez pe un astfel de sistem și cu mici excepții este perfect pentru călătorie.

Satellite Radius are și versiuni de 14 și 15 inch, cu dotări variate. De asemenea, Satellite Click are o variantă de 9 inch, mai compactă și portabilă.

Am mai văzut la IFA Berlin un Qosmio 79-B care mi-a plăcut tare mult ca design. Dar este un laptop din altă categorie. Vă las cu galeria foto – orice întrebare aveți, aici sunt 🙂