Doogee BL5000 a ajuns la mine împreună cu Doogee Mix despre care urmează să vă povestesc. Am reușit să filmez un pic cu el, este un telefon cu baterie mare, abia aștept să văd dacă chiar are și autonomie mare. Sunt multe telefoane cu baterie mare care pică la testul de utilizare concrectă. Prețul Doogee BL5000 este foarte bun, cam 180 de dolari, iar acum este la reducere pe niște site-uri la 130 de dolari.


Dați play, aștept părerile voastre, întrebări dacă aveți. Dați un subscribe la canal.

Doogee BL5000 detalii tehnice

Display: 5.5 inch Full HD (650 nit)
Procesor: Mediatek MT6750T, octa-core, ARM Cortex-A53
Memorie: 4GB
Stocare: 64GB
Card de memorie: da, pe SIM 2
Camera foto: 13 megapixeli dual-camera
Camera selfie: 8 megapixeli
Baterie: 5050 mAh
Preț estimativ: 840 de lei
Pagina oficială: Doogee BL5000

Doogee BL5000 păreri

Telefonul arată foarte bine, are un design plăcut, clasic, fără să iasă în mod explicit în evidență. Spatele este lucios, dar nu oglindă, este mai bine decât mulți competitori. Stă bine în mână este ușor rotunjit pe spate și pe laterale, dar nu alunecă din mână. Se simte însă că este masiv, mai greu decât media. În rest dimensiunile sunt relativ ok, nu este foarte mare ca lățime / înălțime.

Ecranul este foarte bun, luminozitatea sporită îl face foarte vizibil pe soare, afară, în natură. Imaginile se văd foarte plăcut, la fel și filmele sau jocurile. Interfața lor este simpatică, cu tot felul de desene, dar fără să fie prea enervantă.

Camera foto duală trebuie testată mai bine, la prima vedere sună interesant, dar să vedem ce imagini este capabil să facă. Am să și filmez cu el să vedem.

Android 7.0 ar fi trebuit actualizat, dar sunt convins că partea de software nu este punctul forte al Doogee. Mai vedem dacă se anunță ceva, dar nu cred.

Bateria de 5050 mAh este punctul său forte, dacă vreți un telefon care să nu rămână fără energie în primele ore de utilizare, bateria mare este esențială. Totuși, nefiind optimizate foarte bine, telefoanele chinezești cam pică examenul ăsta. Să vedem ce iese la teste, revin cu informații pe tema asta.

Telefonul este la ofertă la chinezi la 130 de dolari, deci vreo 510 lei, dar la magazinele locale l-am găsit la 840 de lei. Sigur, punem transport, taxele vamale, prețul crește. Poate fi luat din China direct, dar nu vă așteptați la service. Magazinele mari s-ar putea să vă trimită alt telefon dacă se strică brusc. Problema este că nu știm dacă nu vine și al doilea cu aceeași problemă. Sau dacă nu cumva se pierde pe drum și rămâneți fără, s-a mai întâmplat.

Revin cu un review Doogee BL5000 complet cât pot de repede. P.S. pînă acum am testat doar Doogee Y100 Pro, nu știu modelele noi. Următorul la teste este Doogee Mix.