Duracell USB este genul de baterie portabilă pentru terminale smartphone care îți prinde bine în vacanță. Are o chestie interesantă, dar are și o problemă pe care o s-o evidențiez mai jos. De asemenea, în caz că vă temeați că s-au terminat concursurile, ei bine nu. Puteți câștiga o astfel de baterie doar lăsând un comentariu aici.

Duracell USB
Duracell USB

Duracell USB

Bateria este un accesoriu foarte util, mai ales cu noile terminale smartphone care consumă proprii acumulatori extrem de repede. Vara, de la căldură, aceștia se descarcă și mai repede. Așa că bateria externă este binevenită.

Duracell USB este diferită de alte modele prin încărcarea direct la priză. În general bateriile externe se încarcă de la USB-ul laptopului, iar unele modele se încarcă greu. La priză totul merge mai repede, nu mai ocupi nici portul USB de la laptop și se încarcă repede. Picioarele alea se pot demonta imediat ca bateria să fie și mai portabilă. Este relativ compactă și ușoară. Există două modele și ambele au aceeași problemă: capacitatea.

Duracell au făcut o baterie de 1.150 mAh și aceasta de 1.800 mAh. Pentru majoritatea terminalelor smartphone este prea puțin. Bateria lor are cam 2.000 mAh și o termini destul de repede. Apoi cu asta de 1.800 nu îl încarci full. Da, este bună și utilă, dar mi-ar fi plăcut să văd măcar 2000 mAh dacă nu mai mult.

În rest totul este ok și bateria se utilizează foarte ușor.

Acum să mergem la concurs 🙂

Concurs

Sigur ți s-a întâmplat să rămâi fără baterie la telefon la un moment dat. Povestește într-un comentariu care este cea mai amuzantă întâmplare de acest fel?

(!) Participând la acest concurs confirmi că ai citit și înțeles regulamentul, că ai peste 18 ani și că ești de acord să fii contactat de agenție în numele P&G.

Ne auzim pe 18 iunie la 22-00 pentru a desemna câștigătorul. Succes!