Cel mai așteptat eveniment de shopping al anului – Black Friday la eMAG – are loc vineri, 11 noiembrie 2022. Evenimentul adus în România de eMAG în 2011 a ajuns la cea de-a 12-a ediție. Am în listă mai multe produse decât de obicei, le-am adăugat la favorite pentru a vedea diferențele de preț mai bine. Voi ce produse aveți pe listă pentru acest moment special?

BF eMAG 2022

Black Friday la eMAG

Încă de la început, fenomenul Black Friday a prins în România, generând un interes peste așteptări. Cei de la eMAG au oferit produse interesate, la preț bun, iar oferta de produse noi, produse din alte categorii, crește de la an la an. Pe lângă telefoane sau laptopuri, acum puteți cumpăra din eMAG și încălțăminte, băuturi sau alte cadouri. Am mai jos câteva exemple, care să vă convingă că anul acesta sunt reduceri importante.

Eu am pe lista de Black Friday și un set de anvelope de iarnă, vă anunț eu ce-am decis.

Este interesant și faptul că eMAG păstrează tradiția de a avea Black Friday într-o singură zi. Iar atunci chiar sunt cele mai mari reduceri, deci este un moment imposibil de ratat.

Numărul clienților care își fac cumpărăturile online a crescut semnificativ de la primele ediții, iar fenomenul va aduce în continuare noi clienți în mediul online.

Sfaturi utile

Pe lângă lista cu favorite, unde poți vedea ce prețuri au produsele favorite, un moment-cheie este ora de începere a campaniei de Black Friday. Pentru a prinde fix începutul nu e de ajuns să vă treziți dimineața.

Cea mai sigură variantă este să aveți aplicația eMAG instalată și actualizată la ultima versiune. Activează de seara notificările din aplicație, ca să fii sigur că nu ratezi momentul începerii. De obicei a fost vineri dimineața. Dacă intri mai târziu, sunt șanse mari ca produsele dorite să fie “sold out”.

În ultimii doi ani, am economisit o groază de bani activând Genius. Astfel am transportul gratuit la easybox la aproape orice comandă. Trebuie să fie produs Genius, dar merită 100%. Puteți activa Genius chiar înainte de Black Friday și vă bucurați de o economie suplimentară, mai ales ca au acum o oferta prin care primești practic banii înapoi, în vouchere, în cele 4 aplicații din ecosistem – eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful – https://www.emag.ro/blackfriday.

Iar dacă sunteți entuziasmați de achiziții, nu vreți să mai așteptați curierul, puteți seta un EasyBox favorit, aproape de casă, unde ajungeți repede pe jos. Am făcut asta de exemplu când mi s-au terminat cartușele la imprimantă. Produsele ajung mai rapid la EasyBox și le pot lua fix când am eu nevoie de ele.

Cei de la eMAG au și un ghid cu bune practici de Black Friday, de care ar fi bine să ții cont înainte de ziua cea mare.

Vedeți mai jos și câteva exemple de oferte, să vă faceți o idee privind reducerile oferite vineri.

Exemple de reduceri

  • televizor Horizon LED 43HL7539U/C, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, Class F redus de la 1229 lei la 779,99, o reducere de -36%;
  •  laptop Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 cu procesor Intel Core i3-1115G4, 15.6″ Full HD, 4GB, 256 SSD, Intel UHD Graphics, No OS, Arctic Grey redus de la prețul normal 1.499,99 lei la 999,99 lei, adică o reducere de -33%;