Cei de la Epson au prezentat azi în România câteva dintre cele mai scumpe videoproiectoare disponibile pentru companii, cu tehnologie laser și 3LCD, modele interactive sau cu distanță extrem de mică față de peretele de proiecție. Mult mai luminoase decât competiția și cu o redare a culorilor foarte bune.

Soluțiile erau prezentate în diverse scenarii de utilizare, modelele de top fiind adresate unor clienți precum organizatorii de evenimente (spectacole, concerte, corporate), teatre, operă, instituţiilor de învăţământ care au nevoie de proiecţii în spaţii mari, precum aule sau amfiteatre, dar și furnizorilor de servicii de închiriere de echipamente audio-video. Sunt proiectoare care au fost la evenimente de tipul Festivalul Luminii. Adică proiectare pe clădiri (3D Mapping), concerte mari unde se proiectează pe scenă, spectacole cu cadru interactiv și altele asemenea.

Între soluțiile expuse se numără cel mai luminos videoproiector 3LCD laser de pe piață, EB-L25000U, două soluții laser, de asemenea, foarte luminoase, de 12000, respectiv 15000 de lumeni: EB-L1505U, respectiv EB-L1755U, dar și modelul interactiv EB-710UI, precum și două modele portabile și ultraportabile EB-U04, respectiv EB-1795F. Pe lângă acestea, va mai fi expus proiectorul cu sursă de lumină laser pentru semnalistică EB-700U.

ads

EB-710UI este o soluție laser, interactivă de afişare, fără întreţinere, ultra short-throw și care asigură proiecții scalabile de până la 100 de inci. Are o luminozitate de 4000 de lumeni și rezoluție Full HD WUXGA. Vine cu două creioane interactive, dar are şi mod touch și permite partajarea din două surse pe același ecran.

Pentru utilizatorii din industria publicitară, dar și din domeniul artistic, proiectorul cu sursă de lumină laser EB-700U asigură o imagine luminoasă, scalabilă, de până la 130 inci şi asigură cel puţin 20.000 de ore de funcționare.

Epson EH-LS100 este prezentat drept un produs revoluționar și o alternativă mult mai accesibilă la televizoarele cu ecrane comparabile ca diagonală. Indiferent de dimensiunea locuinței, utilizatorii pot crea proiecții la în culori naturale, Full HD, chiar și în lumina diurnă. În plus, are o durata de viață a lămpii de 20.000 de ore, echivalentul a 10 ani de divertisment. Epson EH-LS100 asigură imagini de cea mai bună calitate datorită tehnologiei 3LCD, același nivel de luminozitate pe alb şi pe culoare (CLO) de 4.000 de lumeni și un raport de contrast de 2.500.000:1.