Am fost la lansarea căștilor de gaming realizate de Adata Technology, care au ajuns oficial în magazinele din România. Sunt căști pentru gamerii avansați, Emix H30 cu drivere de 53mm, dar și căști in-ear Emix I30. De asemenea, am văzut amplificatorul mobil Solox F30, care se vinde împreună cu căștile in-ear sau separat de acestea.

Cele trei dispozitive sunt produse sub brandul XPG, respectiv brandul de gaming al Adata. Din ce am testat eu, oferă o calitate audio foarte bună, sunete clare și sunt confortabile. Toate cele trei noi produse au un design atractiv, iar EMIX H30 și I3 sunt compatibile cu orice PC, Mac, consolă și dispozitive mobile.

Emix H30 oferă sunet bogat și confort pentru gameri. Căștile full-size oferă o gamă audio largă, cu bass puternic datorită difuzoarelor de 53 mm. De asemenea, acestea oferă confort complet chiar și în timpul sesiunilor de gaming extinse, datorită pernelor din spumă de memorie, a benzii de susținere ajustabile și a unei forțe de strângere atent optimizate. Microfonul detașabil asigură faptul că jucătorii sunt auziți cu claritate de către membrii echipei, la fel cum cablurile împletite și conectorul placat cu aur rezistă unei utilizări extinse și exigente, fără degradarea calității sunetului.

Emix I30 oferă calitatea audio necesară pentru gaming mobil. Cum cele mai multe produse audio pentru gameri au un design cu dimensiuni mai mari, opțiunile pentru produse compacte și mobile de tip in-ear sunt rare. Căștile Emix I30 au difuzoare puternice de 13,5 mm și un design care se potrivește perfect în canalele urechilor, pentru a obtura zgomotul exterior și a oferi sunet clar, la calitate premium. Datorită difuzoarelor supradimensionate, căștile EMIX I30 pot produce sunet surround cu 5.2 canale patentat, cu un effect puternic. Fiind compacte și ușoare, căștile EMIX I30 oferă jucătorilor un sunet puternic, fie acasă, fie în mișcare.

Solox F30 oferă surround virtual 7.1 și moduri audio distincte. Precizia procesării sunetului permite noului amplificatory SOLOX F30 să acționeze ca un card audio extern și amplificator pentru PC și Mac. Canalul de surround virtual 7.1 adaugă profunzime sunetului și o poziționare mai exactă în seisunile de gaming, pentru un avantaj competitiv. SOLOX F30 are patru presetări de sunet: joc, film, muzică și voce. Conexiunile multiple sporesc versatilitatea și pot oferi conținut audio simultan sau separat pentru căști și difuzoare. Clienții pot achiziționa Solox F30 în pachet cu Emix H30 și un suport pentru căști, sau separat.

Căștile EMIX I30 sunt disponibile în magazinele partenerilor Adata din România la prețuri recomandate începând de la 399 lei, iar modelul over-ear EMIX H30 va fi disponibil începând de la 849 RON.