Samsung ne-a invitat să vedem modele noi din seriile Neo QLED și OLED lansate anul acesta. Compania rămâne liderul pieței de televizoare pentru al 17-lea an. Seria 2023 aduce multe noutăți, atât hardware, cât și la nivel de soft.

Samsung Neo QLED

Noutățile seriei Samsung Neo QLED

Cele mai recente modele Samsung Neo QLED oferă o calitate mai bună a imaginii, un design modificat, precum și opțiuni de conectivitate și sunet mai bun. Consumatorii se pot bucura acum de conținutul lor preferat în 8K, inclusiv prin YouTube, cu Auto HDR Remastering. Remasterizarea AI poate îmbunătăți sunetul înregistrărilor de calitate scăzută, în timp ce Q-Symphony permite difuzoarelor TV și boxelor compatibile să funcționeze la unison și să dirijeze cu precizie efectele sonore individuale, creând o experiență audio mai captivantă.

Am văzut noul Samsung Neo QLED 65QN95C, un model foarte dotat, dar destul de scump. Tehnologia Quantum Matrix cu Mini LED-uri controlează cu precizie lumina. Oferă upscaling pentru orice conținut, astfel încât să se vadă impecabil pe ecranul 4K. Sunetul este Dolby Atmos și poate fi îmbunătățit cu un soundbar Samsung.

Pentru cei care vor produse flagship, există de asemenea Samsung 75QN900C. Model de top din seria 8K aduce maximum de tehnologie vizuală și audio. Are 12 difuzoare multi-direcţionale și oferă un sunet 3D cinematografic. Are sunet dinamic care urmărește acțiunea din toate unghiurile, inclusiv din centru. Dispune de un ecran Infinity & Slim One connect: un profil incredibil de subțire, rame aproape invizibile și cabluri organizate.

Toate televizoarele Samsung sunt conectate la SmartThings, ceea ce înseamnă că dispozitivele și aparatele din casele utilizatorilor pot fi interconectate, permițându-le acestora să acceseze un ecosistem complet de produse și parteneri. Cu ajutorul Home Connectivity Alliance, SmartThings este compatibil cu o varietate de mărci, permițând practic tuturor dispozitivelor existente să fie asociate în Smart Things. SmartThings este proiectat având în vedere securitatea – Samsung Knox Vault stochează informații sensibile, cum ar fi coduri PIN și chei IoT, într-un cip izolat, prevenind accesul neautorizat.

Samsung OLED TV

Gama TV Samsung OLED

Gama Samsung OLED a primit, de asemenea, o varietate de upgrade-uri. Este vorba de Neural Quantum Processor 4K, care folosește inteligența artificială avansată pentru a îmbunătăți imaginile de calitate scăzută și pentru a scoate la iveală detalii incredibile pentru o experiență de vizionare uluitoare. Samsung OLED oferă, de asemenea, sunet avansat, cu suport pentru Dolby Atmos și Object Tracking Sound+ (OTS+), ceea ce înseamnă că televizorul analizează conținutul în așa fel încât sunetul urmează acțiunea de pe ecran. Aceste specificații sunt disponibile pe modelele S95C și S90C.

Am văzut două televizoare OLED, calitatea imaginii este peste Mini LED la ora actuală. Contrastul este mai puternic, pare mai odihnitor pentru ochi.

Galerie foto