Am fost astăzi la un eveniment Lenovo și am văzut noile laptopuri sub brandul LOQ, vă explic imediat. Dar și vârfurile de gamă Legion Pro 5 și Pro 7.

Brand nou pentru segmentul gaming accesibil

Lenovo LOQ (care se pronunță lock) este un brand de gaming, dar accesibil. Genul Asus TUF. Aduce și performanță, dar și un preț mai bun. Design mai sobru, rezistență, tot ce vreți. De altfel, principalul concurent pe piața locală al Lenovo este Asus. Vedeți mai multe cifre și statistici în galeria foto.

Lenovo LOQ el permite noilor jucători să pornească în prima etapă a călătoriei lor, fără să spargă banca. Sunt două laptopuri cu procesoare Intel (LOQ 16IRH8 și LOQ 15IRH8) și două AMD (LOQ 16APH8 și LOQ 15APH8). Au anunțat și PC-ul Lenovo LOQ Tower 17IRB8.

Sunt două dimensiuni de ecran, 15 inch sau 16 inch deocamdată, cu soluțiile grafice dedicate GeForce RTX 4060 Laptop. Au ecrane la 350 de nits și 165hz rată de refresh.

O noutate de notat: cipul Lenovo LA AI integrat pe toate laptopurile LOQ. Este același care se găsește și pe laptopurile Lenovo Legion, ajunge să regleze dinamic puterea și performanța termică, optimizând framerate-ul în jocuri. Acesta valorifică chiar și învățarea automată pentru a analiza obiceiurile de utilizare și pentru a îmbunătăți și mai mult performanța în jocuri de-a lungul timpului.

Noile laptopuri Lenovo Legion

Modelele Legion au primit și ele o gamă mai accesibilă, mai exact Slim. Sunt modele pentru birou, pentru muncă, jocuri, dar și călătorie. Se laudă cu procesoare Intel H și grafică până la RTX 4070.

Legion Pro sunt modelele de top cu toate tehnologiile de performanță. Mai exact avem Legion Pro 5/5i și vârful de gamă Legion Pro 7/7i. Acestea ajung cu luminozitatea la 500 de nits și rată de refresh de 240 Hz. Sunt pentru cei mai interesați de gamingul profesionist și au nevoie de performanțe.

Aceste laptop-uri au fost inițial prezentate în cadrul CES 2023 din ianuarie și abia acum au ajuns oficial în România.

Galerie foto