Siemens lanseaza prima campanie romaneasca de tip “Amazing Race”. In cadrul acestui proiect, trei echipe de bloggeri pornesc intr-o intrecere prin Romania pentru descoperirea solutiilor de dezvoltare urbana sustenabila.
Siemens va implica bloggeri din 3 domenii diferite: Bobby Voicu, Alex Radescu si Nebuloasa (Oltea Zambori).

Cei trei isi vor alege un coechipier si impreuna cu acesta vor parcurge Romania, cu masina sau cu avionul timp de 5 zile.

Prin aceasta campanie Siemens isi propune nu doar sa informeze publicul cu privire la existenta solutiilor de dezvoltare durabila, ci sa-l implice efectiv in procesul de constientizare a necesitatii adoptarii tehnologiilor compatibile cu mediul inconjurator in dezvoltarea oraselor din Romania.

Traseul campaniei va fi realizat in perioada 23-27 mai si va cuprinde 8 orase din Romania. In cadrul fiecarui oras (check point), echipele vor trebuie sa descopere solutia Siemens pentru a putea acumula punctajul necesar castigarii concursului.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !