Asus prezintă în România noua gamă de desktop-uri All-in-One, inclusiv varianta de top cu ecran de 27 de inch și touchscreen. Există cerere în continuare cerere pentru desktop-uri, iar companiile sunt deja interesate de echipamentele All-in-One. Sunt echipamente pentru cei care țin la imagine, pentru manageri, pentru designeri și pentru zone unde vrei să scapi de cabluri și aglomerație (de exemplu în living).

Asus AIO ET2701
Asus AIO ET2701

Asus AiO ET2701 este vârful de gamă, tehnologie de sunet similară laptopurilor din seria N (SonicMaster, DTS Surround). Procesor de desktop Core i7 (3770s – 3,1 GHz cu Turboboost pînă la 3,6GHz), Nvidia GT640M, Windows 8. Monitorul este LED, 27 de inch, FullHD. Include unitate optică combo BluRay, USB 3.0, HDMI, TV plug-and-play. Ajunge la un preț de 7.000 de lei.

Există mai multe versiuni Asus All-in-One, cu ecrane de diverse dimensiuni și dotări hardware diferite. De 22/23 de inch, cu prețuri de 3.000-5.000 de lei în funcție de hardware.

ads

Asus All-in-One

Am văzut și micul VivoPC VM, un desktop de mici dimensiuni, care arată excelentă, are specificații bune și un preț excelent care include și licența de Windows. Are dimensiunile unei unități optice externe, dar are toate dotările unui computer desktop: HDD normal care se poate upgrada sau trece pe SSD. Design metalic, Core i5 (3337), memoria RAM se poate actualiza, include tehnologii wireless, streaming. Are patru mufe USB, HDMI, port serial, cititor de carduri de memorie, se poate prinde direct pe spatele unui monitor. Există și o versiune cu tehnologia vPro de la Intel. Sunt versiuni diverse, cea cu procesor Celeron ajunge la 1.000 de lei, iar versiunea de top cu Windows 8 ajunge la 1.700 de lei.

Asus VivoPC