Un băiat, Colin Wright, blogger și scriitor american, a prezentat aseară Galaxy S6 în România. Am avut ocazia să schimb două vorbe cu Colin înainte de eveniment, datorită lui Victor, care îl cunoștea. Abia apoi am fost cu adevărat impresionat să aflu că „puștiul” a scris peste 30 de cărți. De călătorie, despre blogging, despre experiențe personale. 

Mi s-a părut un pic ciudat că nu au avut cel puțin un personaj similar din România. Ok, ai noștri poate n-au scris atâtea cărți… Din România pe scenă a fost un coach, netalentat, care s-a remarcat doar prin inițiativa de a cere publicului să facă liniște.

Au mai vorbit Alexandru Munteanu, head of Telecom division și de asemenea managerul general Samsung România.

0001

Evenimentul a fost la Biavati, o locație pretențioasă, dar nu s-au putut face poze normale, a fost plin de fum pentru că s-a fumat non-stop, iar atmosfera mișto creată de cele două scene utilizate și de jocurile de lumini a fost stricată de soluția de sunet care nu se ridică la nivelul sălii. Practic, jumătate din discursuri nu se puteau înțelege corect. Iar, la final, au pus „I can’t get no satisfaction” ca să fie totul ok.

A fost destul de mare aglomerația în zona de testare, sunt curios care vor fi primele impresii ale celor care au participat aseară la eveniment. Nu a scris nimeni la ora asta.

Eu am văzut telefoanele la Barcelona, v-am scris deja primele impresii.

Galerie foto