A început de azi East European Comic Con București (24-26 mai) cu o ploaie pe cinste care i-a murat pe primii participanți fix înainte de ora 16:00 când se deschideau porțile pentru public. Sunt multe evenimente în week-end, mulți actori din filme și seriale de succes și evenimente de gaming cu premii, toate în pavilionul nou de la Romexpo.

Tronul de Fier din GoT este adus pentru ultima oară la eveniment direct de pe platoul celui mai popular serial al momentului, iar anul acesta au și un dragon într-o formă și mărime fidele celui din serie.

Publicul va avea șansa de a interacționa cu nume importante ale micului și marelui ecran precum Paul Wesley (“The Vampire Diaries”), Carice van Houten (“Game of Thrones), Vladimir Furidk (“Game of Thrones”), Nicholas Brendon („Buffy The Vampire Slayer”), Manu Bennett (“Spartacus”, “Arrow”), Adam Brown (“The Hobbit”), Staz Nair (Qhono din “Game of Thrones”, care va fi și co-host al panel-urilor cu actori) și David Raynolds („The Travelers”, “Wayward Pines”), acesta din urmă acordând autografe și fotografiindu-se cu doritorii – banii vor fi folosiți ca donație pentru un orfelinat din Moldova.

Sezonul România-Franța va fi reprezentat pe Aleea Artiștilor de către 6 artiști francezi, printre care și co-creatorul celebrei serii Rahan, Jean-François Lécureux.
Zona de gaming va fi bogată în tehnologie de ultimă oră, jocuri noi, competiții și diverse activări.

Noutățile Asus

Republic of Gamers vă așteaptă cu un stand spectaculos cu o suprafață de 120 de metri pătrați, unde veți putea testa cele mai noi sisteme de gaming. Sâmbătă, 25 mai, vor avea loc primele confruntări pe sisteme Asus, existând turnee pe fiecare categorie de jocuri. Specialiștii în Mortal Kombat și fanii FIFA 19 vor avea șansa de a întâlni adversari pe măsură, jucând pe sisteme de gaming ce funcționează ireproșabil. Competițiile vor continua cu meciurile de League of Legends și Apex Legends pe echipe.

Cei care preferă pur și simplu să testeze noile modele ASUS pot profita de sesiunile FreeToPlay. În ziua următoare, 26 mai 2019, vor avea loc meciurile finale ale turneului Apex Legends, precum și o tombolă specială spre sfârșitul zilei. Anul acesta, Asus Republic of Gamers expune în premieră pentru public laptopurile ROG Zephyrus S GX502, ROG G703GX, ROG Strix G531, precum și modelul ROG Zephyrus S GX701, cel mai subțire portabil, cu accelerator grafic Nvidia, din portofoliul companiei.

Noutăți de la TP-Link

TP-Link a lansat o nouă gamă de routere Wi-Fi din seria Archer A, cea mai recentă completare a listei de produse inovatoare și accesibile. Oferă o calitate bună la preturi competitive, fiind una dintre cele mai bune oferte de pe piață. Compania estimează că Archer A6 va deveni în scurt timp unul dintre cele mai populare routere de pe piață.

Printre modelele prezentate se numără routerul wireless Gigabit Archer A6 AC1200 MU-MIMO, avâmd un preț recomandat de doar 199 lei. Banda de 2,4 GHz asigură viteze de până la 300 Mbps, iar banda de 5 GHz asigură viteze de până la 867 Mbps. Routerul wireless Gigabit Dual Band, Archer A7 AC1750, impune un nou standard pentru cele mai avansate experiențe Wi-Fi. La un preț recomandat de 369 Lei, Archer A7 are încorporată tehnologia 802.11ac, oferă viteză și acoperire Wi-Fi mare, are un port Gigabit WAN și patru porturi Gigabit LAN. Archer A7 se poate combina cu range extenderul RE300 și asigură conexiunea maximă. Un alt produs spectaculos este routerul wireless Gigabit Archer A9 AC1900 MU-MIMO.

Bloggers Lan Party

Bloggers Lan Party din cadrul East European Comic Con este cea de-a 22-a ediție a evenimentului. O s-o țină într-un party permanent, transmis live pe noul lor cont de Twitch. De-a lungul celor 3 zile de eveniment, NOUĂ DJ cu diverse stiluri muzicale vor urca la pupitrul special pregătit de noi. BLP22 va fi un veritabil boiler room din care muzica se va auzi live inclusiv pe internet.

Sâmbătă programul East European Comic Con este cuprins între 10:00 și 20:00, iar duminică între 10:00 și 19:00

Galerie foto