Am fost aseară la ARCUB Gabroveni să văd expoziția foto a lui Alex Conu pe televizoarele OLED 4K de la LG. Îl invidiam pe Alex pentru că credeam că merge des în vacanțe în Novegia, nu mă prinsesem că s-a mutat efectiv acolo.

De ce a ales LG tehnologia OLED

V-am mai scris despre tehnologia OLED, este acum generația a treia pentru LG și prima care oferă o calitate a imaginii „exact așa cum vezi cu ochiul liber”. Nivelul de negru este chiar negru și fiecare pixel dintre cei peste 8 milioane oferiți de rezoluția 4K generează lumină. Indiferent de unghiul din care le privești, imaginile sunt vizibile la calitatea oferită de standardele Dolby Vision.

Televizoarele LG OLED 4LK oferă și o experiență acustică cu totul nouă. Pentru filme și evenimente sportive perfecte ai de-acum sunet full 360 grade Dolby Atmos, la fel că în sălile de cinema avansate, sunet care ajunge la audiența din toate direcțiile.

Am remarcat de asemenea și design-ul elegant și simplu. Noile modele au doar un ecran ultrasubțire, de câțiva milimetri, iar montarea pe perete este mult mai ușpară.

ads

Galerie foto