Am fost aseară la ARCUB Gabroveni să văd expoziția foto a lui Alex Conu pe televizoarele OLED 4K de la LG. Îl invidiam pe Alex pentru că credeam că merge des în vacanțe în Novegia, nu mă prinsesem că s-a mutat efectiv acolo.

De ce a ales LG tehnologia OLED

V-am mai scris despre tehnologia OLED, este acum generația a treia pentru LG și prima care oferă o calitate a imaginii “exact așa cum vezi cu ochiul liber”. Nivelul de negru este chiar negru și fiecare pixel dintre cei peste 8 milioane oferiți de rezoluția 4K generează lumină. Indiferent de unghiul din care le privești, imaginile sunt vizibile la calitatea oferită de standardele Dolby Vision.

Televizoarele LG OLED 4LK oferă și o experiență acustică cu totul nouă. Pentru filme și evenimente sportive perfecte ai de-acum sunet full 360 grade Dolby Atmos, la fel că în sălile de cinema avansate, sunet care ajunge la audiența din toate direcțiile.

Am remarcat de asemenea și design-ul elegant și simplu. Noile modele au doar un ecran ultrasubțire, de câțiva milimetri, iar montarea pe perete este mult mai ușpară.

Galerie foto

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!