Samsung România a prezentat oficial online gama de electrocasnice Bespoke. Deocamdată la noi sunt disponbiile frigidere, congelatoare și combine.
Victor Armășelu, director al diviziei Consumer Electronics Samsung România și Bulgaria, ne-a explicat noile trenduri în domeniu. El a prezentat câteva dintre noile produse.

samsung Bespoke

Un sfert dintre români s-au declarat interesați de electrocasnice cu un design unic. Aproximativ unul din cinci crede că alegerea unei culori speciale este importantă în procesul de achiziție.

În realitate, oficialul Samsung crede că majoritatea produselor sunt albe și seamănă ca design. Iar opțiunile se rezumă la un citat clasic din Ford: pot fi comandate în orice culoare, dacă este cea albă (n.a. – neagră, în citatul original despre mașina Ford Model T).

Gama de frigidere Bespoke va fi disponibilă în peste 20 de culori originale și șapte finisaje. Frigider/Congelator 1-Door, Frigider Slim 1-Door și Combine Frigorifice în opțiuni de 1,85 și 2 metri, cu șase finisaje diferite și o varietate de culori, de la alb clasic până la pasteluri subtile și culori cu personalitate.

Pe zona de frigidere, există și o inovație interesantă. Se pot conecta un modul one-door care este fie fridiger, fie congelator, cu una dintre combinele mai complexe. Pot fi comandate în culori similare și folosite după nevoile utilizatorului. Se pot folosi 3 materiale diferite și șase culori diferite pentru module. Avem culori precum inox, metal graphite, alb (sticlă), negru (inox), bej, albastru cotta și negru (sticlă). Capacitatea variază între 300 și 390 litri, iar ca funcții prin care se diferențiază avem raft pliabil, sertar vin, Space Max, Twin Cooling sau Optimal/Humidity Fresh.

samsung Bespoke

Deocamdată în România sunt disponibile frigiderele. Dar pe viitor, categoria se va extinde.

Conceptul este mai larg

Pe viitor vor fi disponibile și alte produse din gama Bespoke. La nivel internațional Samsung a prezentat deja AirDresser, un purificator de aer Bespoke, dar și un aspirator stick Bespoke Jet. Urmează să fie lansateîn Europa în a doua jumătate a anului 2021.

Jet Bot AI+ este primul robot aspirator care vine echipat cu o soluție Intel AI. Aspiratorul inteligent își folosește tehnologia de recunoaștere a obiectelor, împreună cu senzorii LiDAR și 3D pentru a identifica obiectele și a determina direcția optimă de curățare. De asemenea, echipat cu o cameră, Jet Bot AI+ are integrată aplicația SmartThings pentru a ajuta componenta de monitorizare de la distanță. El va fi disponibil în SUA, Europa, CSI și Asia de Sud-Est în a doua jumătate a anului 2021.