Carrefour mizează mult pe marketing-ul bazat pe Star Wars și au mai multe campanii legate de noul film. Astăzi am experimentat la Mega Mall sistemul shopping folosind …. Forța. Vedeți clipul mai jos.

0001

Pe scurt, este vorba de o aplicație realizată pentru senzorul Kinect de la Xbox al Microsoft. Este chiar un catalog cu produsele reale legate de Star Wars, figurine, jocuri de colecție și altele asemenea. Doritorii pot testa sistemul, pot alege produsele dorite folosind gesturile, iar după ce se adaugă produsele în coș, rezultatul final chiar poate fi trimis la casa de marcat pentru a fi achitat. Chiar se pot cumpăra produsele astfel.

Pe de altă parte, vă puteți doar distra, folosind… Forța.


În cadrul acestei campanii derulate de Carrefour, la fiecare prag de 405 lei atins prin intermediul interfeței interactive, Carrefour își premiază clienții cu un voucher de 10 lei și 3 Cosmic Shells.

Până pe 3 ianuarie 2016, clienții Carrefour se pot bucura de personajele Star Wars preferate și pot colecționa cele 72 de cartonașe Cosmic Shells pentru a-și completa albumul Star Wars.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!